Mango (Homegrown Fantaseeds) feminized

Mango van Homegrown Fantaseeds is een smakelijke, all-round plant die geweldig is voor de buitenkweek. Mango is op iedere manier een makkelijke plant. Deze door Indica gedomineerde soort brengt een lichamelijke high teweeg die kalmeert en je spieren volkomen ontspant. Ze bloeit in slechts 8 weken, geen wonder dat ze zo geliefd is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - Mango: Een exceptionele groeier

Mango is overwegend een Indicakruising van KC33 en Afghaan. Deze fruitige, feminized plant is een echte favoriet onder kwekers en rokers. Dit is een heel aparte soort, een prachtige plant met mooie toppen en een lekkere smaak.

Het is Homegrown Fantaseeds gelukt om een met een plant op de proppen te komen die niet alleen maar mooi eruit ziet en lekker smaakt maar die ook nog eens goed groeit. Kwekers die buiten kunnen kweken willen natuurlijk volledig profiteren van Mango, want ze groeit uitzonderlijk goed in de buitenkweek. Onder optimale omstandigheden heeft Mango ongeveer 8 bloeiweken nodig, en dat is met name goed nieuws voor kwekers die ploeteren met hun marktgewassen.

Mango zit vol met smaak en is net zo prikkelend voor de tong als voor het lichaam. Het is moeilijk om haar Indicastone te negeren. De warme en ontspannende high van Mango laat je in je bank wegzakken, volkomen op je gemak. Dit is de perfecte wiet om samen met je vrienden te roken of om na een lange dag mee te ontspannen.

Het krachtige innerlijk van Mango maakt van haar de nummer één kandidaat onder medicinale marihuanapatiënten. Mensen die lijden aan spierspasmen, chronische pijn, slapeloosheid en depressie zullen merken dat hun symptomen aanmerkelijk verminderd worden als gevolg van het consumeren van deze soort.

Als je op zoek bent naar een snelgroeiende, feminized Indica die niet alleen maar krachtig is maar ook heerlijk, dan zijn de Mango cannabiszaadjes Homegrown Fantaseeds de juiste zaadjes voor jou.

Mango (Homegrown Fantaseeds) feminized Product Informatie
Merk Homegrown Fantaseeds
Ouders KC33 x Afghani
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mango (Homegrown Fantaseeds) feminized
Mango (Homegrown Fantaseeds) feminized
Mango (Homegrown Fantaseeds) feminized
Mango (Homegrown Fantaseeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.