Caramella (Homegrown Fantaseeds) feminized

Caramella is een sensationeel zoete plant van de ervaren kwekers van Homegrown Fantaseeds en is een soort die je geest op zijn gemak stelt (op iedere mogelijke manier). Deze feminized, uiterst potente wiet levert weinig werk op voor zelfs de groenste kwekers, maar heeft veel te bieden als het om de oogst gaat. Haar bloeitijd van 8 weken laat zien dat ze niet alleen goed maar ook snel presteert.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 22.00
  • Aantal zaden: 3 € 22.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - Caramella: Een Homegrown talent

Caramella van Homegrown Fantaseeds is een feminized Indica/Sativa soort die niet terughoudend is als het neerkomt op het produceren van grote, vette toppen en ze levert verse, aromatische en gekarameliseerde ganja heerlijkheid op. Deze soort is gezegend met een decadente smaak en pronkt met een hoog niveau voor wat betreft kwaliteit en kracht.

Caramella is een makkelijk te kweken soort, die voor beginnende kwekers een toegevoegde bonus inhoudt. Naarmate ze rijpt, ontwikkelt ze bruinachtige/rode toppen met veel kristallen die een mellow, ontspannende high creëren. Deze zeer ontspannende stone gaat door je gehele lichaam heen en laat je achter in een staat van gezegende ontspanning. Caramella is de perfecte soort voor als je me vrienden wilt chillen terwijl je luistert naar muziek of gewoon om na een lange dag tot rust te komen.

Dankzij haar grote kracht weer Caramella wonderen te verrichten in een groot aantal therapeutische en medische gevallen. Patiënten die bijvoorbeeld lijden aan chronische pijn, slapeloosheid, angst en andere aandoeningen zullen merken dat hun symptomen drastisch verminderd worden als gevolg van het consumeren van deze soort.

Zoals reeds vermeld is Caramella een zeer makkelijke soort om te kweken, dit komt voornamelijk doordat ze niet veel onderhoud vereist en een grote veerkracht heeft. Haar bloem-bladratio zorgt ervoor dat ze makkelijk schoon te maken en te drogen is na de oogst. Bovendien kan Caramella binnen slechts 8 weken (onder optimale omstandigheden) bloeien, en dat zal natuurlijk kwekers aantrekken die op jacht zijn naar een goed marktgewas.

Merk Homegrown Fantaseeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 8 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Caramella (Homegrown Fantaseeds) feminized
Caramella (Homegrown Fantaseeds) feminized