Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Caramella (Homegrown Fantaseeds) feminized

Caramella (Homegrown Fantaseeds) feminized

Caramella is een sensationeel zoete plant van de ervaren kwekers van Homegrown Fantaseeds en is een soort die je geest op zijn gemak stelt (op iedere mogelijke manier). Deze feminized, uiterst potente wiet levert weinig werk op voor zelfs de groenste kwekers, maar heeft veel te bieden als het om de oogst gaat. Haar bloeitijd van 8 weken laat zien dat ze niet alleen goed maar ook snel presteert.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

22,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 22.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Homegrown Fantaseeds - Caramella: Een Homegrown talent

Caramella van Homegrown Fantaseeds is een feminized Indica/Sativa soort die niet terughoudend is als het neerkomt op het produceren van grote, vette toppen en ze levert verse, aromatische en gekarameliseerde ganja heerlijkheid op. Deze soort is gezegend met een decadente smaak en pronkt met een hoog niveau voor wat betreft kwaliteit en kracht.

Caramella is een makkelijk te kweken soort, die voor beginnende kwekers een toegevoegde bonus inhoudt. Naarmate ze rijpt, ontwikkelt ze bruinachtige/rode toppen met veel kristallen die een mellow, ontspannende high creëren. Deze zeer ontspannende stone gaat door je gehele lichaam heen en laat je achter in een staat van gezegende ontspanning. Caramella is de perfecte soort voor als je me vrienden wilt chillen terwijl je luistert naar muziek of gewoon om na een lange dag tot rust te komen.

Dankzij haar grote kracht weer Caramella wonderen te verrichten in een groot aantal therapeutische en medische gevallen. Patiënten die bijvoorbeeld lijden aan chronische pijn, slapeloosheid, angst en andere aandoeningen zullen merken dat hun symptomen drastisch verminderd worden als gevolg van het consumeren van deze soort.

Zoals reeds vermeld is Caramella een zeer makkelijke soort om te kweken, dit komt voornamelijk doordat ze niet veel onderhoud vereist en een grote veerkracht heeft. Haar bloem-bladratio zorgt ervoor dat ze makkelijk schoon te maken en te drogen is na de oogst. Bovendien kan Caramella binnen slechts 8 weken (onder optimale omstandigheden) bloeien, en dat zal natuurlijk kwekers aantrekken die op jacht zijn naar een goed marktgewas.


Merk Homegrown Fantaseeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 8 weeks
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie

15 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.