SPR Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized

SPR Haze is een hybride met een rijke smaak die een langdurige en ontspannende cerebrale high teweegbrengt. SPR Haze is op haar eigen manier een medisch wonder, ze presteert niet alleen op recreatief vlak, maar ook op medicinaal vlak - binnen slechts 9 bloeiweken klaar voor de oogst. Formidabele kracht, smaak en geur.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 22.00
 • Aantal zaden: 3 € 22.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - SPR Haze: Heel veel smaak

Haze is een feminized hybride die overloopt van smaak en finesse. SPR Haze van de ervaren kwekers van Homegrown Fantaseeds is echt een plant speciaal voor de cannabiskenners.

SPR Haze laat haar hybride genen goed naar voren komen, dit wordt maar al te duidelijk zodra je een hijs neemt. Aanvankelijk geeft deze soort je een relaxed gevoel, wat een reflectie is van haar Indica-afkomst. Naarmate de high voortschrijdt, maakt dit gevoel plaats voor een sterke (maar wel verheffende) cerebrale high. Net als bij een aantal andere soorten zijn de effecten van SPR Haze langdurig, en blijven ze lang hangen na het roken. Een ander geweldig aspect van SPR Haze zijn haar decadente smaken die in de nasmaak doen denken aan Amnesia.

Niet alleen kenners maar ook kwekers zullen onder de indruk zijn van SPR Haze. Haar bloeitijd is door haar Indicagenen behoorlijk ingekort, en dit resulteert in een veel vroegere oogst. Kwekers kunnen binnen slechts 9 weken hun beloning oogsten, afhankelijk van de omstandigheden kan dat oplopen tot 11 weken.

Omdat ze een hybride is, brengt SPR het beste van zowel Sativa als Indica in het spel. Voor medicinale marihuanapatiënten betekent dit een belangrijk voordeel, zeker als zij medicinale marihuana gebruiken omwille van chronische pijn, iets waar zowel Indica- als Sativasoorten geschikt voor zijn.

SPR Haze is een soort die met haar formidabele kracht, smaak en geur al je zintuigen zal weten te betoveren. Kwekers, kenners en iedereen daartussenin zullen ongetwijfeld verliefd worden op deze superbe hybride.

Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 9-11 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
SPR Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized
SPR Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.