Blue Pearl (Homegrown Fantaseeds) feminized

Homegrown Fantaseeds heeft een aantal bekende kampioenen geselecteerd om nog een succesvolle feminized sativa strain te creëren. Ze koos Blue Haze en Silver Pearl, beide cupwinnaars en geprezen kruisingen in de cannabisgemeenschap. Blue Pearl biedt het beste van beide ouders en behoudt hun sativa dominante eigenschappen qua groei-eigenschappen en het effect op de roker.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 22.00
  • Aantal zaden: 3 € 22.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds – Blue Pearl: Een kostbare en krachtige parel

De afkomst van Blue Pearl volgt een veel voorkomend patroon in het kruisen van strains in de cannabiscultuur. Het integreert twee zeer bekende en geprezen topsativa’s. De populaire Blue Haze – de strain die in 2001 bij de Cannabis Cup de eerste plaats won voor beste sativa – en Silver Pearl – tweedeprijswinnaar in de 1993 - zijn verantwoordelijk voor het genetisch materiaal in Blue Pearl. Met haar ongelooflijke kwaliteiten en sterkte is ze zonder twijfel een van de beste strains die er is.

Blue Pearl heeft fascinerende groei-eigenschappen. Het is een grote plant die wel 200cm in hoogte kan bereiken, met diepgroene, vingerachtige bladeren. In tegenstelling tot de meeste haze- of sativa varianten, groeit ze vrij dichte, geclusterde toppen, die zwaar aan de takken hangen. Haar eigenschap om snel te bloeien heeft ze geërfd van haar Silver Pearl ouder: ze is gereed na slechts 8-9 weken bloei en heeft, gezien het feit dat ze een equatoriale sativa is, een indrukwekkende opbrengst van 350-400g/m². Blue Pearl is zowel geschikt voor kweek binnenshuis als buitenshuis en kan zelfs gekweekt worden in koelere klimaten. Voor de beste resultaten is genoeg zonlicht nodig. Wanneer ze binnen wordt gekweekt, presteert ze het beste in een SOG-setup of met wat LST-training om de takken op de gewenste hoogte te houden.

Blue Pearl heeft een zeer pittige citrussmaak met frisse ondertonen. Het THC-niveau kan een indrukwekkende 24% bereiken, wat het een superkrachtige strain maakt met een ontzettende sterke en langdurige mentale high. Het duurt even voordat je de effecten merkt, maar na 30 minuten bevind je je in een rollercoaster van gelach en trippy high-effecten, gemixt met golven van euforie. Naast haar mentale psychedelische high, is Blue Pearl ook een krachtige boost voor je eetlust en een pijnstiller.

Gezien haar genetische achtergrond lag de lat voor Blue Pearl hoog. Ze kon hieraan voldoen en verbaasde ons met haar geur, potentie en esthetica. Ze zal ongetwijfeld bevredigend zijn voor elke sativa-kenner en veel andere cannabisfans die een intensere rookervaring willen beleven.

Merk Homegrown Fantaseeds
Ouders Blue Haze x Silver Pearl
Bloeitijd 8-9 weeks
Oogst (Outdoor) Eind Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Pearl (Homegrown Fantaseeds) feminized
Blue Pearl (Homegrown Fantaseeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.