Barbara bud (House Of The Great Gardener) feminized

Barbara bud hardt uit tot een heldere snoepachtige laag van trichomen die het perfect maakt voor de liefhebbers van het maken van extracten. De extracties hebben meerdere prijzen gewonnen en daarmee dan ook meerdere malen de kracht van deze soort bewezen. Barbara bud is een topproducent van geweldig uitziende cannabis die gemakkelijk binnen- of buitenshuis te telen is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Barbara bud zet de nieuwe standaard in harsproductie.

Alvorens de kleurgolven verschijnen die de rijpheid van de plant aangeven, zien deze knoppen er wit uit op het hoogtepunt van de harsproductie. Als Barbara bud geen kenmerkend cannabisblad en penetrante geur zou hebben, zou het door The House Of The Great Gardener gemakkelijk kunnen worden aangezien als een of andere vreemde soort cactus. De trichoomproductie is zo dicht dat het een wollig effect geeft. De waardering van de aanhoudende harsproductie komt tot uiting in de prijzen die Barbara bud de laatste jaren heeft gewonnen.

Deze indica-dominante snelgroeiende plant vindt zijn oorsprong in verschillende delen van Afghanistan. Shishkaberry is een rechtstreekse afstammeling van de Afghani-indicalijn. GG#1 is een favoriet landras indica uit een ander deel van Afghanistan. Deze combinatie heeft een harde en zwaar producerende plant met hybride groeikracht en klassieke indica-kenmerken opgeleverd.

Gefeminiseerde of gewone zaden kunnen vanaf de eerste verschijning van de bloemkelken en de stampers in zeven weken geoogst worden. De bolvormige en opgezwollen bloemen moeten zowel binnen- als buitenshuis ondersteund worden. Het niet ondersteunen van de planten zal zeker tot gevolg hebben dat ze instorten onder hun eigen gewicht. Een THC-gehalte van 11.75%, een CBD-gehalte van 12%, en tal van terpenen en flavonoïden maakt Barbara bud en haar extracties bijzonder therapeutisch.

De combinatie van achterblijvende geuren op een kussen van vorige week is nog niets in vergelijking met de complexiteit aan bloemen die door Barbara bud geproduceerd worden. Eén snuifje nodigt uit tot een ander, een ware kwelling voor de reukorganen. Je hersenen zullen geïntrigeerd raken door de belofte van krachtige effecten. Goed uitgeharde toppen zorgen voor extreem soepele trekjes, of ze nu verdampt of verbrand zijn. Al voordat je de kleverige fruitcocktail hebt uitgeademd, voel je je zorgenvrij in een heerlijk relaxte toestand.

Barbara bud heeft een indrukwekkende prijzenkast en zal zeker een ster op de Walk of Fame krijgen.

* 2de plaats Non Solvent, publieke beoordeling-2016 Elite Cup Barcelona
* 3de plaats Dry sift, 2016 Legends Barcelona
* 3de plaats Rosin, 2016 Dab-a-Doo Barcelona
* 2de plaats Non Solvent, 2015 Dab-a-Doo Amsterdam
* 2de plaats Resin, 2015 Expogrow Irun
* 2de plaats Non Solvent, 2015 Dab-a-Doo Barcelona
* 2de plaats 2014 Karma Cup Toronto
* 2de plaats 2014 Dab-a-Doo Amsterdam
* 3de plaats Legaends of hash
* 3de plaats Neeer hash drysift, 2014 High Times cannabis Cup
* 1st plaats 2014 Treating Yourself Expo-solventless extract
* 1st plaats Spannabis 2014 Non Solvent categorie van Resin Club's Dab-a-Doo

Barbara bud (House Of The Great Gardener) feminized Product Informatie
Merk House of the Great Gardener
Ouders Shishkaberry x GG1
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 23%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 97.9
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Barbara bud (House Of The Great Gardener) feminized
Barbara bud (House Of The Great Gardener) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.