Digweed (House of the Great Gardener) feminized

(1)

Digweed van House of the Great Gardener is een zeer bevredigende cannabisstrain om te kweken. Door de kruising van Sweet Tooth x Aghani hebben de Digweed-genen een eclectische stamboom. Eenmaal volgroeid, vormen talloze goed gevormde, duidelijke bloemkelken samen bloemen in de vorm van uitgestrekte dennenappels. Wanneer je deze stevige bloemen knijpt, geven ze een levendig aroma af.

57,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 57.50
 • Aantal zaden: 6 € 57.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

House of the Great Gardener – Digweed: Eclectische Genetica met Diepe, Bloemige Noten

Digweed, vernoemd naar H.O.G.G.’s cannabis-etende kat, toont haar Afghani-invloed tijdens de vegetatieve groeifase. Zowel binnenshuis als buitenshuis reageert de plant op moderne voedings- en trainingstechnieken met snelle groei van veel takken die dicht bij elkaar liggen. Vanuit sommige perspectieven kan het gebladerte een blauwige tint hebben, en de planten verrassen je elke dag weer met zichtbare groei. Wanneer de plant buiten in een warm klimaat wordt gekweekt, komt de sativa-kant iets duidelijker naar voren. Echo’s van de Chocolate Thai-grootouders zijn dol op langere, hetere dagen. Ten Eerst strekken ze zich flink uit, waarna ze de show afmaken met grote, strakke toppen die een lust voor het oog zijn.

Hybride kracht en resistentie tegen plagen zijn een aanvulling op de hoge tolerantie voor pathogenen van deze winterharde indica/sativa-kruising. Digweed is een zorgeloze, ziektevrije kweek die je beloont met talloze clusters zware, glinsterende toppen. Tijdens het trimmen kan je flink wat top-specifiek bladmateriaal aan de plant laten zitten, omdat er zoveel trichomen zijn. Zware harsproductie betekent dat de bladeren curen met een knisperend, psychotroop laagje.

Deze strain volgroeid binnen een snelle 49 dagen en het zal de aandachtige kweker versteld doen staan hoe breed deze bloemen binnen zo’n korte tijd kunnen groeien. Ondersteun ze in de eerdere stadia goed om ervoor te zorgen dat er geen kostbare trichomen verloren gaan tijdens de latere harsontwikkeling. Hun gezwollen klieren bevatten 13,5% THC en 0,5% CBD. Een ideale combinatie voor chronische pijn, spierspasmes en stressbestrijding.

Merk House of the Great Gardener
Genetica Indica/Sativa
Ouders Sweet Tooth x Afghani
Bloeitijd 7 weeks
THC 16.9%
CBD 0.02%
CBD:THC 1 : 845
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  01/Apr/2019

  Digweed
  Gracious looking plants great aromas the rest is history, powerful strains generous nuggits

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Digweed (House of the Great Gardener) feminized
Digweed (House of the Great Gardener) feminized