Sunshine (House Of The Great Gardener) feminized

Sunshine van House Of The Great Gardener is een ultra-krachtige sativa die uitblinkt met een zeer aangename citroensmaak en –geur. Zeker geen soort voor beginnende smokers, maar doorgewinterde sativaliefhebbers die wel zin hebben in een uitdaging kunnen een werkelijk waanzinnig krachtige sativa-high beleven! Ze is ook heel harsrijk en daardoor een goede keuze om hasj en concentraten van te maken.

57,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 57.50
  • Aantal zaden: 6 € 57.50
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

House Of The Great Gardener – Sunshine: Krachtige Sativa Met Verbluffende High

Sunshine is een van House Of The Great Gardeners populairste soort, en daar zijn goede redenen voor: deze krachtpatser van een sativa maakt niet alleen indruk met haar goede harsproductie en smaak, maar nog meer en vooral met haar ongelooflijke potentie. Ze zorgt voor een krachtige cerebrale sativa-high die misschien het best geschikt is voor de doorgewinterde cannabisliefhebbers onder ons. Dat wil zeggen, als ze denken dat ze dapper genoeg zijn om de ongelooflijke kracht van deze bijzonder dame aan te kunnen!

Sunshine is een sativa-dominante kruising (70% sativa) en dat kun je tijdens het kweken duidelijk zien. Dit is een krachtig groeiende plant, een van die soorten die zelfs tijdens de bloeitijd nog blijft groeien. Zoals bij de meeste sativa’s het geval is, strekt ze zich aan het begin van de groeitijd nogal uit, dus als je slim bent, plan je vooruit en geef je haar genoeg ruimte zodat ze kan uitgroeien tot een optimale oogst. Zoals het een typische sativa betaamt, blijft ze slank en rank met een kegelvormige structuur. Aangezien ze een sativa is, neemt ze haar tijd voor de bloeitijd. Reken op ongeveer 10-11 weken voordat haar toppen volledig volgroeid zijn, maar je weet wat ze zeggen: “geduld is een schone zaak!” En haar zeer aromatische en zoetig geurende toppen zijn trouwens ook ongelooflijk harsrijk, waardoor Sunshine ook een goede plant is als je hasj of concentraten wilt maken.

Sunshine is echt het zonnetje in huis, want met haar opbeurende cerebrale effect tovert ze zelfs de saaiste dag om tot een geweldige – ze is de perfecte humeurbooster! Een klein hijsje kan alles zijn wat je nodig hebt om te voelen wat voor geweldige motivatie en creativiteit ze je geeft. Ze is dan ook een geweldige smoke voor overdag en goed gezelschap voor alles wat je toevallig aan het doen bent.

Doe het echter rustig aan en laat je niet zo makkelijk verleiden door haar geweldige smaak: het zou niet de eerste keer zijn dat iemand die nog nooit kennis met haar heeft gemaakt helemaal uit het veld werd geslagen door haar potentie. Haar geweldige aroma, een mooie mengeling van zoete en citrusnoten, maken deze werkelijk buitengewone rookervaring helemaal af.

Sunshine van House Of The Great Gardener is een spectaculaire sativa die het hele pakket aan sativa-heerlijkheid biedt – en nog meer! Als je van krachtige sativa’s houdt, zouden we zeggen: kweek haar maar en geniet ervan – ze zal je zeker niet teleurstellen!

Merk House of the Great Gardener
Genetica 70% Sativa/30% Indica
Ouders Sweet Skunk
Bloeitijd 10-11 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sunshine (House Of The Great Gardener) feminized
Sunshine (House Of The Great Gardener) feminized