René (House Of The Great Gardener) feminized

Door de grote vraag naar medicinale cannabis in Canada en elders voor haar vele therapeutische kwaliteiten, maken René van House Of The Great Gardener een fantastische maar ongecompliceerde en makkelijk te kweken indica dominante kruising. Eén van haar andere kwaliteiten, naast haar kracht en goede smaak, is haar uitstekende harsproductie waardoor ze al een aantal prijzen heeft gewonnen!

57,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 57.50
  • Aantal zaden: 6 € 57.50
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

House Of The Great Gardener - René: Top Indica Met Goed Medicinaal Potentieel

René van House Of The Great Gardener is een grote favoriet bij medicinale cannabisgebruikers in Canada. Ze houden van de soort omdat ze een uitstekende indica is met zeer goede therapeutische kwaliteiten die hen helpt bij het behandelen van allerlei gezondheidstoestanden, zoals pijn, spierspanning of stress.

Maar waarom zou je je kruiden kopen, als je makkelijk hoogwaardige medicijnen zelf kunt kweken? Met de zaden voor René van House of the Great Gardener, kun je dat doen en ook nog zonder veel moeite, omdat het een zeer ongecompliceerde en makkelijke soort om te kweken is.

René is een kruising tussen de altijd betrouwbare Skunk #1 en een selecte Himalayan landras. Dankzij haar Skunk genetica kan ze imponeren met een krachtige groei en is het ook een vrij probleemloze plant die je vrijwel overal kunt kweken. Zoals een typische indica, groeit ze in een robuuste en stevige stijl. Een ander pluspunt als je haar kweekt is haar korte bloeitijd van slechts 7 tot 8 weken, wat betekent dat ze niet teveel geduld van je zal eisen. In deze korte tijd zullen haar toppen volle calyxen vormen waardoor ze de typische "popcorn toppen” verschijning krijgt.

Haar opbrengsten zijn misschien niet recordbrekend, maar de uitstekende kwaliteit van haar toppen maken de in haar geval gemiddelde opbrengsten goed. Waar zij wel records breekt en al verschillende prijzen heeft gewonnen, is haar uitstekende harsproductie! En het gaat niet alleen om de grote hoeveelheid kleverige hars die haar toppen zullen produceren, maar ook hun uitstekende kwaliteit: Aardachtige aroma's gepaard met fruitige citroen en pijnboom smaken, gaan perfect samen als je extracten en cannabis concentraten wilt maken! Ze behaalde in 2016 de 2e plaats in de Rosin and Solventless categorie op de Expogrow in Irun en won de 3e plaats in de Rosin categorie en de 2016 Lift Cup in Vancouver.

René is een indica die, ondanks haar verschillende therapeutische kwaliteiten, ook een fantastische recreatieve smoke kan zijn. Terwijl medicinale gebruikers houden van de krachtige indica-smoke voor de verlichting van pijn en de symptomen van vele andere kwalen, is ze ook een goede smoke als je aan het einde van een lange dag wilt ontspannen. Haar aangename mix van fruitige en pijnboom smaken gaat perfect samen met haar zeer ontspannende en kalmerende indica effect.

René van House Of The Great Gardener is een goed afgeronde indica kruising die zowel medicinale als recreatieve gebruikers zal behagen. Voor iedereen die zelf een eersteklas medicijn wilt kweken, en met name voor degenen die topkwaliteit concentraten willen maken, kan deze ongecompliceerde en snelgroeiende plant een goede keuze zijn!

Merk House of the Great Gardener
Genetica Indica/Sativa
Ouders Himalyan Indica X Skunk 1
Bloeitijd 7-8 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Onderscheidingen 2nd place Rosin, Solventless category, 2016 Expogrow Irun
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
René (House Of The Great Gardener) feminized
René (House Of The Great Gardener) feminized