UK Cheese Auto (Humboldt Seed Organization) feminized

Wat krijg je als de de meest iconische Europese soort vermengt met de originele Exodus Cheese? Juist, een exceptionele feminized automatische bloeier met de naam UK Auto Cheese. Ze pronkt met een sterke vegetatieve groei, een scherpe (maar onmiskenbare) geur en een intense high; UK Cheese Auto is echt een plant van kennerskwaliteit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - UK Cheese Auto: een intense favoriet van een onmiskenbare kwaliteit

UK Cheese Auto van Humboldt Seeds is een prikkelende automatisch bloeiende plant die klassieke smaken combineert met Exodus Cheese. Ze groeit stevig en levendig en ontwikkelt een lange, centrale top en kleine, dichte toppen toppen aan de takken (met dank aan haar Skunkafkomst). Ze gaat in slechts 70 dagen van zaadje naar oogst en groeit gestaag en moeiteloos gracieus.

Haar formidabele geur is een toevoeging aan de schoonheid van UK Cheese Auto, een zoete en verleidelijke geur die je meetrekt hoe meer je aan haar ruikt. Als je er met je neus diep in zit, start UK Cheese Auto een evenzo zoete aanval op je smaakpapillen. Een authentieke en ingewikkelde mix van smaken zorgt perfect voor een overheerlijke smaakervaring.

Het roken van UK Cheese Auto is absoluut een genot, haar verleidelijke smaak en geur versterken haar cerebrale high tot een absolute climax! Je geest zal linea recta de ruimte in worden gelanceerd voor de komende uren; uiteindelijk land je weer zachtjes terug op aarde. Dit is de perfecte wiet om met vrienden of familie te delen, voor een echte high time!

UK Cheese Auto (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders UK Cheese x Ruderalis
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken
THC 16%
Opbrengst Indoor Tot 100g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
UK Cheese Auto (Humboldt Seed Organization) feminized
UK Cheese Auto (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.