Bubba Kush Auto (Humboldt Seed Organization) feminized

(1)

De Bubba Kush Auto plant is superchill en zorgt voor goede vibes. Bubba Kush wordt gewaardeerd om haar consistente potentie en aanhoudende effect, terwijl het ook verlichting biedt van stress en pijn.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

HUMBOLT SEEDS – BUBBA KUSH AUTO: ONTSPANNING OP Z'N BEST

Bubba Kush is een indica-dominante hybride kruising die heel geliefd is in de chill-out-gemeenschap. Haar afkomst is nogal mysterieus; men is het erover eens dat OG Kush een van de ouders is, maar sommigen geloven dat het gekruist is met Northern Lights, Old World Kush of Bubblegum, maar het heeft nog steeds dezelfde naam, Bubba Kush.

De bloeitijd ligt bij binnenkweek tussen de 58-72 dagen en de lengte van de plant blijft ietwat klein. Bubba Kush heeft niet altijd de grootste opbrengst (430 g/m²) maar wordt geprezen om haar potentie en consistentie. Ze heeft mediumdichte toppen die strak en compact zijn, en Bubba Kush heeft langdurende effecten die meestal tussen de 1 en 2 uur duren. Het is zeer geschikt voor de sea of green (SOG)-kweekmethode.

Een Bubba Kush-bloem valt op door haar rijke donkergroene kleur gemengd met daaronder lichtgroene laagjes; het kan in de late bloeitijd ook een paarsachtige tint aannemen. Bubba Kush heeft een aardachtig aroma en smaakt tijdens het inhaleren naar koffie en specerijen. Soms merk je zelfs een lichte ondertoon van citrus. Meestal bevat het: 17,5% THCA, 15-22% THC, 0,6-1% CBD. Mensen omschrijven dit als een “happy high”. Ze voelen zich fijn en ontspannen en het helpt honger te stimuleren.

Bubba Kush Auto representeert de klassieke ontspanning en het genieten dat kenmerkend is aan de cannabiscultuur. Het is hard op weg om een belangrijke rol in de rookgemeenschap aan te nemen, dus wanneer Bubba Kush in de buurt is, hoef je je niet uit het veld te laten slaan.

Bubba Kush Auto (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Bubba Kush Pre’98 x Ruderalis
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 56.7
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 100g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    21/May/2020

    Vielversprechende Pflanzen
    Alle bestellten Samen sind gekeimt und wachsen bisher ohne Probleme zu schönen, großen Pflanzen heran.

    M. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubba Kush Auto (Humboldt Seed Organization) feminized
Bubba Kush Auto (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.