Three Blue Kings (Humboldt Seed Organization) feminized

Humboldt Seeds heeft Three Blue Kings gecreëerd om je goede oogsten te geven van een interessante, fruitige hybride. Deze soort is een mix van intense smaken en aroma's. Hoewel fruitige en gasachtige tonen het aroma domineren, is de smaak met name petroleumachtig, dennenachtig en citroenachtig. De krachtige toppen geven een zwaar hangerig gevoel, gepaard gaande met een warme cerebrale high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Three Blue Kings: In staat tot massale opbrengsten

Humboldt Seeds heeft een erg gewilde cannabissoort uit Amerika voor je in petto. Three Blue Kings is een kruising van Blue Dream met Three Kings, wat weer een kruising is van Headband en Sour Diesel, verfijnd met OG Kush, om zo een interessante hybride te doen ontstaan. Dit leidt tot een genetische opmaak van 70% Indica en 30% Sativa.

THREE BLUE KINGS KWEKEN

Three Blue Kings bloeit ongeveer 63–70 dagen. De soort heeft een mooie structuur die de plant goed ondersteunt. Dit is ook nodig. Gezien de achtergrond van hoogopbrengende planten van Three Blue Kings, is het geen verrassing dat ze prachtige opbrengsten van 450–600g/m² binnenshuis en maar liefst 3000–4000g/plant buitenshuis opbrengt. De internoden zijn daarnaast redelijk gelijk. Dit maakt het snoeien makkelijk. Binnenshuis bevelen we een gemiddelde vegetatieve groeitijd aan. Buitenshuis houdt de plant van een droog, warm klimaat en is ze midden oktober klaar voor de oogst met een hoogte van 3-4m!

EFFECT & AROMA

De zware toppen van deze Indica-dominante plant zijn bedekt met hars en produceren een krachtig en langdurend hangerig gevoel. De high heeft ook een warme en cerebrale kant. Daarbij is de high erg krachtig dankzij een THC-gehalte van 24%.

Het aroma is heerlijk fruitig en gasachtig. De geur herinnert de roker aan zoete en pittige lekkernijen. De intense smaak doet je echter versteld staan van indringende vleugjes dennen, petroleum en citroen. Je neus en mond ervaren dus iets heel verschillends.

Three Blue Kings (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Blue Dream x Three Kings
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 24%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 240
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 400cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Three Blue Kings (Humboldt Seed Organization) feminized
Three Blue Kings (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.