Sunrise Sherbert (Humboldt Seed Organization) Feminized

Sunrise Sherbert staat garant voor enorme oogsten, veel THC en een fysieke euforische stone waar al je spieren van ontspannen. Oh, en haar smaak is ook van wereldklasse!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds x Sherbinski - Sunrise Sherbert: Intense Indica-achtige High En Omvangrijke Oogsten

Alweer zo'n ongelooflijke soort uit het zonnige Californië; Sunrise Sherbert stamt af van twee geweldige soorten uit de Golden State. Deze kolossale kruising levert op een goede standplaats enorme oogsten op. Zorg dus voor genoeg voorraadpotten. Je moet haar wel wat onder de duim houden, maar dat maakt ze goed met een enorm oogstgewicht.

Deze soort kwam ter wereld als indica-dominante kruising (70% indica en 30% sativa) van twee hoppige en loeisterke ouders: Sunset Sherbert en 3 Kings BHB. Ze kreeg het heerlijke terpenenprofiel, hoge THC-gehalte en de imposante toppen mee van deze twee hybrides.

Hoewel Sunrise Sherbert de uiterlijke kenmerken heeft van een indica, levert ze oogsten op die kenmerkend zijn voor de grootste sativa's. Binnen biedt ze met gemak 400–500g/m² als ze genoeg licht en de juiste biologische plantenvoeding krijgt. Omdat ze nogal struikachtig en compact wordt, moet je haar soms wel wat onder de duim houden. Dat doe je door haar te toppen, trainen of te ontbladeren, zodat haar bladerdek open en geventileerd blijft. Nadat je bent overgeschakeld op een 12/12-lichtregime is het na 60-63 dagen mogelijk haar aromatische toppen te oogsten.

Sunrise Sherbert komt buiten het best tot haar recht. Kweek de planten in grote potten of in de volle grond, verrijkt met goede aarde, en ze gooien alles in de strijd. De soort wordt met 350cm torenhoog en levert een waanzinnige opbrengst op van 3-4kg/plant. Zorg er mid-oktober voor dat je droogruimte en trimschaar op orde zijn; dan kun je deze monsteropbrengst binnenhalen.

Sunrise Sherbert bevat maximaal 24% THC. Omdat ze indica-dominant is, induceert ze hiermee een sterke fysieke stone, waarbij je uren meditatief, euforisch en hongerig blijft. Haar toppen zijn supercompact en vertonen prachtige paarse kleurnuances. Tover deze wiet uit je voorraadpot en je gabbers zullen stikjaloers zijn. Waarschuw ze wel even voor de intense fysieke stone!

Beide ouders zijn verantwoordelijk voor het supersmakelijke terpenenprofiel. Laat je verwennen door de smaak van peper, specerijen, sereh en bessen. Deze smaken komen met een vaporizer het best tot hun recht en zijn ook heel geschikt voor overheerlijke edibles of extracten.

Sunrise Sherbert (Humboldt Seed Organization) Feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Sunset Sherbert x 3 Kings BHB
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 24%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 210
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 350cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sunrise Sherbert (Humboldt Seed Organization) Feminized
Sunrise Sherbert (Humboldt Seed Organization) Feminized
Sunrise Sherbert (Humboldt Seed Organization) Feminized
Sunrise Sherbert (Humboldt Seed Organization) Feminized
Sunrise Sherbert (Humboldt Seed Organization) Feminized
Sunrise Sherbert (Humboldt Seed Organization) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.