Kalashnikov Original (Kalashnikov Seeds) feminized

(7)

Kalashnikov Seeds maakte met hun Kalashnikov een moderne versie van AK-47. Na een bloeiperiode van slechts 7-9 weken levert ze een topopbrengst op. Daarbij komt de verbazingwekkende opbrengst van 1 kilo als je haar buiten kweekt. Verbazingwekkend omdat ze maar 120cm hoog wordt. Dat bedoelen we dus.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Kalashnikov: Een van de best producerende beschikbare sativa's

Net als haar naamgenoot voor triplex en een metaal, is deze Kalashnikov tegen een stootje bestand. Wind, regen, hitte, mist en koude nachten kunnen deze dappere, sterke sativa niet deren. Deze welkome variant van de klassieke AK-47 cannabis strain werd verkregen uit en kruising met Altai Sativa. De uitkomst was een snelgroeiende voor 60% sativa-dominante plant die een hoge weerstand heeft tegen schimmels en plagen. Een uitgelezen plant voor de beginnende kweker, omdat de Kalashnikov weinig speciaal onderhoud nodig heeft om onder kunstlicht of buiten een imposante opbrengst te produceren.

De hoogte van 90-120cm doet eerder aan een indica denken, maar dit is toch echt een psychedelische sativa. Deze stabiele en veelzijdige plant kostte de kwkers van Kalashnikov Seeds vijf jaar om te perfectioneren. Vanwege de geringe hoogte en de eenvoudige verzorging is ze zeer geschikt voor de guerrilla-kweker. Ze is overal goed te verstoppen en omdat ze weinig verzorging nodig heeft hoef je je geheime kweekplek weinig te bezoeken. Als het geregend heeft is alles in orde. Als je haar binnen met ScrOG-technieken kweekt, zul je zien dat deze plant veel prachtig gekleurde toppen produceert, en de opbrengst zal meer dan 500gr per vierkante meter zijn. De bloeiperiode duurt 55-65 dagen en daarom is deze Kalashnikov uitermate geschikt voor de ongeduldige kweker die snel een resultaat van goede kwaliteit wil zien.

De toppen zijn diep salie-groen tot indigo aan de buitenkant van de bloemkelken. De trichomen-rijke hoofdtoppen zullen er als ze volgroeien bolvormig en vuistdik uitzien in plaats van de langwerpige vorm van de sativa. Als de oranjekleurige stampers verkleuren worden ze chocoladebruin als ze goed uitgehard worden en de toppen zullen stevig aanvoelen. Even zacht knijpen in de toppen en er komen heerlijke aroma's vrij van aarde, hout, fruit en marjolein. De effecten zijn overduidelijk die van een sativa. Een opwindende opwaartse lift brengt je naar het penthouse van de psychedelica voor een helder zicht en stralende psychische horizonten liggen in het verschiet voor de geduldige kweker. Kalashnikov is een aparte goed producerende sativa-achtige cannabis strain die vraagt om meer, en meer.

Kalashnikov Original (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Altai Sativa х AK-47
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    20/Oct/2023

    Alles Bestens
    Alles Bestens! Gerne wieder

    J. K.
    23/Aug/2023

    Altai Wow
    Dieses Altai ist eine sehr spirituelle und zelebrale Heilpflanze. Man spührt die Verbindung zur Natur und den Urvölkern. Danke an alle die mit Liebe diese tolle Genetik entwickelt haben. Respect to Kalashnikov. Thank you so much

    A. N.
    19/Sep/2022

    excellent strain
    The seeds germinated just in 2 days and grow really fast! Can absolutely recommend it.

    M. G.
    12/May/2020

    Fantastique
    Les graines ont germées très facilement. La plante fait 1m20 et elle s apprête à une belle récolte cet automne. Elle est très belle et solide en extérieur malgré le froid et des températures parfois à -1 !. 5 étoiles !

    A. H.
    18/Apr/2019

    Vamos a ver
    Unlike a few companies I've tried in the past, the 3 seeds all germinated and are progressing nicely - let's see how they progres through the growing season with outdoor planting.

    S. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kalashnikov Original (Kalashnikov Seeds) feminized
Kalashnikov Original (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.