AK Skunk (Kalashnikov Seeds) feminized

(1)

AK Skunk van Kalashnikov Seeds is marihuana van het volgende niveau. De combinatie van twee beruchte en legendarische strains zorgde voor een buitengewone soort. Vanwege de stabilisering met een toefje Oost-Russische AK Skunk sativa is ze net zo taai als ze fysiek verwoestend is. Een strain om roulerend in een doorlopend oogstend tuintje te hebben.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - AK Skunk: Een waanzinnige mix van klassiekers

Kalashnikov Seeds gebruikte twee van de meest beroemde hedendaagse cannabis strains en combineerde die voor het ontwikkelen van AK Skunk. Vijf jaar cannabiskweek-expertise met engelengeduld en een toefje Oost-Russische genetica zorgde ervoor dat dit nieuwe fenotype gestabiliseerd werd. De thuiskweker kan consistentie verwachten van elk gekiemd zaadje. Zoals te verwachten viel, is AK Skunk bijzonder rijk aan THC en een sterke plant die de beste kwaliteiten van de stralende ouders bevat. De planten bereiken een gemiddelde hoogte met voorbeelden van royale opbrengsten van hoog kwalitatieve marihuana van de volgende generatie.

De beide ouders zijn beroemd om de lange compacte centrale cola's en de secundaire toppen-clusters die een indrukwekkend gewicht hebben. De beroemdheid continueert met de buitengewone hybride AK Skunk die gedraaide knopen vormt van dikke bloemkelken bedekt met kleverige trichomen. De toppen zijn rijkelijk wit bedekt met cannabis-harsen door de druk van de opzwellende bloemkelken die vechten voor een beetje ruimte. De kleine blaadjes en toppen zijn bleek jade-groen en de helder oranje stampers zijn dik als ze groeien. Ze verliezen weinig van de kleur als ze drogen, opdrogend zodat zich een korstje vormt van gekristalliseerde harsen die de harde toppen omhullen.

Ontegenzeggelijk sterk maar opwekkend en inspirerend, dankzij AK Skunk realiseer je je dat je leeft. Als je haar vroeg in de morgen gebruikt zal deze strain je stress en vermoeidheid verlichten, en pijn en angst onderdrukken. Een krakend helder sativa-effect geeft je bewustzijn een hoogglans en stimuleert je creativiteit. Ze is een heerlijk smakelijk hulpmiddeltje om je te focussen op oersaaie dagelijkse verplichtingen of stomvervelend lopendebandwerk. Ze wordt niet hoger dan een meter, een volgroeid exemplaar levert een kilo buiten en een halve kilo per vierkante meter binnen. Die gegevens zorgen ervoor dat elke kweker die buiten over weinig ruimte beschikt of binnen een kleinere kweekruimte heeft haar zeker eens zou moeten proberen. Als je hunkert naar een wiet van wereldklasse met een bloeiperiode van slechts 60 dagen is AK Skunk echt iets voor jou.

AK Skunk (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Skunk х AK-47
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
Hoogte (Indoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK Skunk (Kalashnikov Seeds) feminized
AK Skunk (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.