AK Kush (Kalashnikov Seeds) feminized

(2)

Kalashnikov Seeds hebben hun goede reputatie niet alleen te danken aan het klonen van bestaande strains. Deze oldschool Russische kwekers zijn heuse experts in AK-47 kruiskweken en presteren een sublieme variant met een enorme robuustheid, zodat je haar makkelijk in koudere klimaten kunt kweken. Deze Kush is zo taai als een Rus, maar ook super krachtig en heeft geweldige opbrengsten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds – AK Kush: Indrukwekkend Robuuste Kush Met Grote Opbrengsten

Als er een groep kwekers is die de AK-47 als geen ander kennen, dan zijn het wel de mannen van Kalashnikov Seeds uit Rusland. Deze oldschool cannabisfans, waarvan sommige veteranen zijn uit het Sovjetleger, hebben vele jaren ervaring met het telen van AK’s en weten wel hoe je het beste uit de strain kan halen. De mannen zeggen dat AK Kush zondert twijfel een van hun beste indica’s is.

Voor deze kruising heeft Kalashnikov Seeds een Crimean indica uit de Koeban-regio in Zuid-Rusland gemengd met een Afghani Kush om een Kush/AK-47 te creëren. Resultaat is een ongelooflijk stevige plant die zelfs het harde Oost-Europese klimaat aankan, waar ze goed zal groeien – bij binnenkweek met oogsten tot 550g/m2 bij buitenkweek tot 1400g per plant. De bloeitijd van AK Kush bedraagt een aangenaam korte 50-60 dagen, wat nog een reden is om haar te kweken.

Als er iets zeker is, dan is het wel dat deze taaie 85% indica niet makkelijk onder de indruk is – dat is gezien haar afkomst ook geen verrassing. Schimmel en schimmelziektes slaan haar niet uit het veld. Ze biedt substantiële groeikracht en is weinig veeleisend, wat heel aangenaam is en haar ook een geweldige keuze maakt voor minder ervaren kwekers. Met een gemiddelde hoogte van 80-100cm kan ze overal groeien en zal je je er niet al te veel zorgen over hoeven te maken dat ze onbeheersbaar wordt.

Wie er nog steeds niet van overtuigd is dat AK Kush een fantastische creatie is, hoeft haar alleen maar te roken. Zoals je van een goede Kush zou verwachten, is dit een super krachtige smoke die hard aankomt en een heel langdurig effect heeft. Ze biedt een diep ontspannend, bijna narcotisch effect – maar ook een goede cerebrale buzz. De THC-gehaltes van sommige van haar fenotypes zijn gemeten op een indrukwekkende 20%, wat je ook het een en ander vertelt over haar medicinale potentieel. Dit is een zeer goede smoke voor alle medicinale gebruikers die effectieve en betrouwbare hulp willen bij allerlei gezondheidskwalen, inclusief chronische pijn of slaapproblemen.

De smaak van AK Kush is een mix van eucalyptustonen met citroenachtige fruittonen, die deze sublieme Russische ook uitmuntend doen smaken. Dat maakt een geweldige rookervaring helemaal af en maakt het perfect voor zelfs de meest verwende cannabisliefhebbers.

AK Kush van Kalashnikov Seeds is een Kush die het beste van een Afghani Kush en de AK combineert tot een spectaculaire strain, niet alleen wat betreft serieuze potentie en buitengewone smaak. Iedereen kan deze rijkelijk belonende strain kweken, wat betekent dat zelfs nieuwe kwekers ernaar uit kunnen kijken om zonder enig probleem wat serieuze AK/Kush-heerlijkheid te kweken.

AK Kush (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Kuban Indica x Afgan Kush x AK-47
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
Hoogte (Indoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    05/Oct/2020

    mold
    outdoor grow = mold

    D. H.
    06/Nov/2018

    Top
    Alle 3 in Light-Mix gekeimt, wachsen gut unter der LED. Sind jetzt in der 3 Blütewoche und bin sehr zufrieden. Kann diesen Breeder nur empfehlen...

    J. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK Kush (Kalashnikov Seeds) feminized
AK Kush (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.