Siberian Haze (Kalashnikov Seeds) feminized

(4)
De old-school kwekers van Kalashnikov Seeds uit Zuid-Rusland houden niet van halve maatregelen. Ze hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van uitstekende kruisingen met AK-47. Ze behoren tot de top van de Russische cannabiskwekers en winnen nu in het Westen aan populariteit. Hun Siberian Haze is een super-potente sativa dankzij de genetica van de sterke Haze, AK-47 en Amnesia!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Siberian Haze: Potente Haze Hybride Voor Sativa-Liefhebbers

Kalashnikov Seeds weet waarschijnlijk als niemand anders ter wereld hoe je AK-47 moet kruisen tot steeds weer nieuwe en opwindende strains. Met hun Siberian Haze presenteren ze werkelijk een bombastische hybride die ze ontwikkelden uit enkele van de meest potente strains die er zijn. Ze namen de altijd betrouwbare AK-47 en brachten haar samen met een uitgelezen Haze en Amnesia. Het resultaat was een strain die dankzij een THC-gehalte van 22% op de meest doorgewinterde rokers indruk zal maken vanwege de krachtige sativa-high!

Voor een uitstekende Haze-hybride presteert Siberian Haze helemaal niet zo slecht met een bloeiperiode die met 65-75 dagen nog betrekkelijk kort is. Hoewel de bloeiperiode een beetje verkort is, vinden wij het nog niet echt een strain voor beginnende kwekers. Ze heeft wat extra verzorging nodig vergeleken met andere strains, en je zal haar waarschijnlijk moeten ondersteunen vanwege de heerlijke zware Haze toppen die ze produceert. Tijdens de groei zal ze zich ontwikkelen tot een wonderschone plant met een gemiddelde hoogte van 90-120cm met slanke en langwerpige toppen. Kwekers krijgen de beste resultaten wanneer ze gebruik maken van de SCRoG-methode. Je kunt rekenen op een respectabele opbrengst van 550g/m² als je haar binnen kweekt. Buiten kun je een opbrengst halen tot 1200g/plant mits de omstandigheden ideaal zijn.

Bij het roken van Siberian Haze combineert ze wat kruidige en fruitige tonen met een heerlijk vleugje Haze. Daarbij komt nog dat er een THC-gehalte van 22% geregistreerd is. Ze is voor 65% sativa en veroorzaakt een sterke hoofd-high die positief, inspirerend en opwekkend is. Het is een uitgelezen "sociaal rokertje" als je wat met een stel vrienden bent en wat plezier wilt hebben. Maar ze doet het ook goed om je wat extra energie en creativiteit te geven bij je dagelijkse beslommeringen. Dit is een van de sterkste strains van Kalashnikov Seeds, doe het in het begin dus maar een beetje rustig aan!

Hoewel het niet bepaald een plant voor beginnende cannabiskwekers is, Siberian Haze is het beetje extra moeite wel waard wat je moet doen om haar te kweken en het kan een uitstekend belonende keuze voor alle sativa- en Haze-liefhebbers zijn. Vanwege de combinatie van drie soorten van de beste cannabis-genetica is dit een uitstekend strain met een heerlijke smaak en een verbazingwekkende high!

Siberian Haze (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders AK-47 x Haze x Amnesia
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    27/Oct/2023

    Wächst schon gut
    Wächst schon mal gut in die Höhe. Hoffe dann auch das sie gute buds liefert

    K. M.
    07/Nov/2022

    saveurs +++
    sur 3 graines , 3phéno différents , toutes très bonnes mais 1, formidable , sur les 3 !!! saveurs exquises et super puissante !! je conseil aux amateurs de haze !!!

    P. B.
    04/Jun/2022

    SIBERIAN HAZE
    Planter des graines plus qu’à attendre de voir le résultat

    P. M.
    23/Jun/2021

    Toooop
    Einfach bombe. Super Pflanze. 3 von 3 Samen sind was geworden. Wachsen gut. Mit Düngeplan und guten Standort holt man echt heftige Erträge raus. Geschmacklich finde ich sie auch top und hat ein fettes high 🤣 hatte nur 3 Samen zur Probe und bin echt begeistert.

    R. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Siberian Haze (Kalashnikov Seeds) feminized
Siberian Haze (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.