Kalashnikov Express (Kalashnikov Seeds) feminized

(4)

Deze hybride met een indica uiterlijk is een snellere en dikkere versie van de gewone Kalashnikov. Besuikerde vuistdikke toppen zijn na 45-55 dagen klaar. Noord-Europese kwekers zullen verbaasd staan over de snelle grote opbrengst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Kalashnikov Express: Meer gewicht in minder tijd

Geheimzinnige Oost-Russische genetica zorgen voor deze bijzondere strain. Maar om niet verward te raken met autoflowering strains, deze strain groeit gewoon snel en heeft een bijzonder korte bloeiperiode. Deze unieke kenmerken zorgen ervoor dat ze een bijzonder korte bloeiperiode van 45-55 dagen heeft. De beproefde en zuivere Kalashnikov kent een wederopstanding in deze dikke en zwaarder gebouwde plant met brede bladeren en met een indica uiterlijk. Tijdens de bloeiperiode komt ze vol te zitten met bloemkelken die zo dicht opeen gepropt zitten dat de zijtakken horizontaal gaan groeien. De prominente toppen zijn dik en afgerond zoals een vuist op een knuppel en zitten behoorlijk opeen gepakt bij de internodes. Vanwege de overvloedige harsproductie is ze geschikt voor mensen die graag concentraten willen maken. Kalashnikov Express onder een twintig-ton drukpers levert overvloedige honing.

Een geheime hybride zorgt voor de kortere bloeiperiode en meerdere indica kenmerken van de Kalashnikov strain in deze Express versie. Tijdens de laatste weken van de bloeiperiode begint ze naar aardbeien te geuren als toegevoegde bonus van de top-secret combinatie. Deze plant heeft een bescheiden hoogte van 90-120cm als ze volgroeid is. Aan het eind van de groeiperiode verdwijnen de kleuren en de kracht en de toppen worden topzwaar en ruiken heerlijk naar harsen. Het THC-gehalte kan wel 18% worden en de trichomen vertonen dikke steeltjes die zich overal op de toppen bevinden.

De effecten zijn onderhoudend en opwekkend, een heldere head-high. De indica invloed wordt ervaren als een vriendelijk insluipend fysiek smeltend anti-zwaartekracht veld. Een buitengewone recreatieve ervaring is oproepbaar telkens als je de voorraadpot met Kalashnikov Express open maakt. De vakkundige balans tussen sativa en indica zorgt ervoor dat dit ook een fijne medicinale strain is. Het beste van beide werelden voor lichaam en geest allemaal beschikbaar in één kleverige top. Een oogstrijpe buitenplant kan wel 1,3 kilo opleveren of 700-800 gram per vierkante meter binnen. Dankzij de nieuwe snelgroeiende Kalashnikov Express hybride wordt kweken een feestje.

Kalashnikov Express (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Kalashnikov Original x secret hybrid
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 18%
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    25/Jul/2023

    Très bien
    Floraison rapide, belle récolte, avec du goût et un bon effet.

    G. D.
    21/Oct/2022

    Super
    Schnelle Lieferung! Alles bestens :-) Vielen Dank

    F. B.
    26/Aug/2022

    Top
    100%keimung.sehr vital

    C. P.
    18/Feb/2019

    Top 100% uitkomst
    6 zaden Alles netjes uitgekomen nu afwachten wat het opbreng top servies zamnesia

    P. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kalashnikov Express (Kalashnikov Seeds) feminized
Kalashnikov Express (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.