White Critical Express (Kalashnikov Seeds) feminized

(7)

Twee favorieten zijn op professionele wijze gekruist om een stabiele hybride te creëren die evenveel sativa als indica is. White Critical Express biedt indica-massa in de tuin en sativa-highs na curing. 21% THC is aan de hoge kant van het spectrum van moderne cannabisbreeding. Een strain om van te genieten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - White Critical Express: 48 dagen en een superverrassende oogst

Dankzij topgeheime genetica heeft deze kruising van klassiekers een speciale behandeling gekregen. White Widow gekruist met Critical Mass betekent goed ontwikkelde bloemen in niet meer dan 48 dagen. De mysterieuze Russische afkomst zorgt er ook voor dat deze snel volgroeide plant haar hoge THC-gehalte van 21% behoudt. Eenmaal volgroeid hebben de toppen de Critical-geur en zijn ze zoals de Widow bedekt met witte harspailletten. De breeders van Kalashnikov Seeds hebben van elke strain de essentie weten te grijpen in een geweldig producerende, indica-dominante cannabis.

Buitenshuis kan een plant met veel vertakkingen uiteindelijk 120cm hoog worden, meestal tegen medium oktober. Al gauw zullen de internodes zullen zich vullen met hemelse toppen die druipen van de cannabinoïden. De weerstand tegen plagen en schimmels is een eigenschap die ook de White Widow Express weer voortzet, waardoor ze bijna onverwoestbaar lijkt. Binnenshuis reageert deze strain zeer goed op scrogging. Van een vierkante meter van deze winterharde plant kan je 600g strakke en zware toppen verwachten die dikker zijn dan je pols. Door de snelle bloei blijft de kweekruimte je elke dag verrassen.

Een goed uitgebalanceerd effect dat neigt naar indica verwelkomt de White Critical Express-gebruiker. Het warme gevoel door je hele lichaam en een kristalhelder geestesoog vullen elkaar mooi aan. Essentiële oliën die uit de harsklieren glippen doordenken goed gegrinde toppen, die vochtig en kleverig zijn. Superzoete vruchten en bloemen zorgen voor een superzachte rook- of vape-ervaring die motiveert en inspireert. De euforie en helderheid die White Critical Express biedt, zal gewaardeerd worden door de langetermijn-marihuanafan die op zoek is naar iets nieuws. Deze strain, die druipt van de hars, is een geweldig bron voor therapeutische concentraten.

White Critical Express (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders White Widow x Critical Mass x Secret Hybrid
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 21%
Hoogte (Indoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    10/Sep/2023

    Topper
    Gewoon goed .2 planten buiten, wel verduisterd ,geweldige opbrengst 120gr per plant .

    P. P.
    23/Feb/2023

    Très bonne herbe
    Une herbe unique pousse très très vite petit mais costaud un goue unique et des têtes très resineuse à ne pas manquer

    R. M.
    14/Jun/2021

    Zuverlässig gekeimt
    Alle drei Samen sind zuverlässig in Anzuchterde gekeimt und wachsen nun munter vor sich hin (outdoor), jedoch nicht unbedingt schneller als andere Auto-Sorten. Ich bin jedoch sehr zufrieden! Der Versandt lief super schnell.

    T. H.
    20/Mar/2021

    3 von 3
    Alle 3 Samen gekeimt Watte Pads! Wächst sehr gut und schnell! Bin sehr auf die nächsten Wochen gespannt!

    S. K.
    30/Oct/2019

    Bellissima!!
    Gli ho appena piantate i semi 1 settimana, sembrano che vada tutto bene!!!

    L. G.
    08/May/2018

    überzeugt !
    Sehr Schöne Pflanze ! Mit etwas Training bekommt man hier einen sehr guten Ertrag. Indoor sehr einfach zu händeln, verzeiht ein viel, hat Hohen Nährstoffbedarf aber dafür duftet es etwas citrus mäßig und schmeckt hervorragend!

    P. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Critical Express (Kalashnikov Seeds) feminized
White Critical Express (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.