Kabul Express (Kalashnikov Seeds) feminized

(3)

Een old-school geur en een potente toppen zijn voor de hedendaagse consument dankzij de Kabul Express snel beschikbaar. Een compacte indica uit 1989 werd gestabiliseerd en kreeg een update waardoor de ouderwetse smaken en effecten van hasj snel beschikbaar zijn. De bloeiperiode duurt 48-55 dagen voor deze monstertoppen waar iedereen zeer tevreden over zal zijn.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Kabul Express: de beste school is old-school

Noeste arbeid gevolgd door veel geluk met het kweken en stabiliseren van de Kabul Afghan strain. Er waren nog maar zeven zaden behouden uit de tijd voordat het genoom werd afgezwakt door ondeskundige breeding praktijken. Het was een toevalstreffer dat deze twintig jaar oude zaden kiemden en de ouders tot leven wekte. Het allereerste fenotype werd succesvol gekruist met de supergeheime Express genen van Kalashnikov Seeds. Kabul Express is ontegenzeggelijk een indica en heeft een THC-gehalte van 22%. De propvolle knuppel met bloemkelken zien eruit alsof ze van schitterend vilt gemaakt zijn wat bestrooid is met gemalen koffie. Zelfs de meest pietluttige indica-liefhebber zal diep onder de indruk zijn van de compactheid die ze gedurende de laatste weken ontwikkelt.

Er is niets van de landras gehardheid verloren gegaan met deze kruising, Kabul Express is een bijzonder sterke strain. Deze strain heeft een grote weerstand tegen ongedierte en weersinvloeden tijdens de groeiperiode. De brede bladeren zijn fris en sterk en zitten bij jonge planten dicht opeen en dat kun je in de klassieke indica hoofdtop goed terugzien. Na een bloeiperiode van 48-55 dagen zit iedere aanwezige internode vol met uitpuilende bloemenclusters. Deze Trichomasaurus hoeft praktisch niet getrimd te worden. Tijdens de bloeiperiode bevindt zich op alle oppervlakten hars. De schutbladeren en bloemkelken, bladeren en stampers zitten allemaal vol met olierijke klieren die sterke cannabinoïden bevatten. Buiten kun je een gewicht van een kilo halen, binnen 500-600 gram. Met een hoogte van slechts 90-110cm zit ze tegen de tijd dat ze klaar is om te oogsten gegarandeerd vol met compacte toppen.

Het weer tot leven brengen van oude genetica zoals Kabul zou er zomaar voor kunnen zorgen dat de ooit bestaande grote voorliefde voor planten die hasj bevatten weer opbloeit. De geur is rijk en belegen zoals de hash van vroeger, net als de effecten. Compacte toppen zorgen voor een dikke rook die gekruid is met oude peper en wierook ende geesten van de oude Zijderoute. Als de toppen curen worden ze donkerder van kleur, en als ze drogen kunnen ze er bij een bepaalde lichtval paarsachtig uitzien. Kabul Express kan een oplossing zijn voor degenen die een hoge tolerantie hebben opgebouwd en ze is ideaal als hulpmiddeltje bij slaapproblemen. Deze strain is voorbestemd om een favoriet te worden voor producenten van extracten van uitzonderlijke kwaliteit.

Kabul Express (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Afghan x Secret Hybrid
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    10/Mar/2021

    Really solid - all aboard the express
    I grew a single seed to try this variety, I got a pretty big plant after 5 weeks of veg. I harvested yesterday and the aroma is really intense, hope the flavour is also good. Plant ended up being 1,65 m tall, it took a few more than indicated to complete blooming (about 65 days) but I'm used to a tad longer times since I use Led.-

    L. C.
    21/Nov/2017

    ... ?? ..... !!!
    j'ai commandé 3 graines et reçu 5. généreux ces russes... et en plus elles germent très bien ! vivement le

    J. N.
    03/Oct/2017

    Lecker
    Schon nach 45 Tagen geerntet, Pflanze etwas zu früh in die Blüte geschickt, daher blieb sie etwas zu klein (Scrog), wenig Stretch. Der Rauch ist fruchtig, ein Hauch von Kisch oder Erdbeer mit einer erdigen Würze unterlegt. Der Geschmack bleibt nach dem Rauchen ein paar Minuten angenehm im Mund! Zuerst kam ein recht starker Body-stone der aber verflog und von einem recht klaren High abgelöst wurde. Da die Buds relativ schlank blieben denke ich dass diese Pflanze nur mitteleren Ertrag liefert, dafür aber sehr schnell für eine 70% sativa und Schimmel-resistent.

    F. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kabul Express (Kalashnikov Seeds) feminized
Kabul Express (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.