Northern Russian Auto (Kalashnikov Seeds) feminized

(3)
Northern Russian Auto levert de liefhebber van indica's een royale opbrengst van compacte toppen in minder dan negen weken. Beginneling-bestendig. Guerrilla-kweek formaat. Vierkante-meter-opbrengst binnen excellent. Deze autoflower van Kalashnikov Seeds heeft het allemaal. Bikkelhard, snel, potent.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashinikov Seeds - Northern Russian Auto: verzachtend en positief

Northern Russian Auto is beslist iets voor de indica-liefhebber die graag een flinke ontwikkeling van trichomen op zijn toppen ziet. Dankzij de genen van Northern Lights krijgt ze mooie donkergekleurde toppen die vol zitten met witte harsen die dankzij de White Russian genen superwit lijken te zijn. De metafoor "bedekt met een laagje suiker" was nog nooit zo toepasselijk als bij deze excellente indica-dominante plant van Kalashnikov Seeds. Als je de onderste takken verwijdert wordt de hoofdtak met de toppen-clusters extra compact. In koudere klimaten kan ze tinten blauw vertonen wat de witte tapijten van harsen van elke top nog eens extra benadrukt.

De genetica van de ruderalis hebben ervoor gezorgd dat iedere top bij deze plant op zich staat. Ze kan vormen aannemen die noch bij de sativa noch bij de indica aangetroffen worden. Afhankelijk van waar het licht vandaan komt de intensiteit ervan, trim- of andere methodes kan de Northern Russian verschillende vormen hebben. De kwaliteit van de toppen is echter altijd gegarandeerd zelfs na een korte bloeiperiode van slechts 55-60 dagen. Gedurende die periode komen de kenmerken van indica naar voren en als je SoGR toepast komen ze vol te zitten met takken die zwaar zijn van de toppen. Northern Russian Auto presteert zowel binnen als buiten zeer snel en het water loopt je in de mond bij het ruiken van de voortreffelijke combinatie van eucalyptus- en citroenaroma's. De plant wordt maximaal 60-80cm. hoog en de toppen die druipen van de harsen kunnen wel een steuntje gebruiken. Met name de hoofd-cola wordt erg zwaar en heeft de neiging om in te storten.

Het is moeilijk om niet diep onder de indruk te raken wanneer de 19% THC haar werking begint te doen. Dankzij de rijkheid aan terpenen van Northern Russian Auto heb je nooit meer last van kommer en kwel. De dikke indica-rook geeft positieve signalen af, opent je ogen en laat je hart jubelen. Dit is een uitstekende strain om vrolijk en opgewekt de dag mee door te komen. De fysieke pijnstillende effecten zijn interessant voor mensen die aan chronische pijn lijden en op zoek zijn naar een wondermiddel. Een strain voor pijnbestrijding of als middel tegen krampen, zonder de kans op intoxicatie of verslaving. Sterke cannabis-strains zoals Northern Russian zorgen voor een optimistisch gemoed terwijl ze tevens de pijn verlichten. Kalashnikov Seeds ontwikkelde een plant die snel klaar is, een uitmuntende smaak bevat en een diepe indruk maakt.

Northern Russian Auto (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Northern Lights х White Russian x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
Hoogte (Outdoor) 80cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    01/Dec/2020

    KS
    bei kalaschnikov seeds kann man nichts verkehrt machen

    N. M.
    01/Apr/2020

    Variété correcte
    Et facile à faire pousser du aux gène Auto flo. C'est vrai qu'elle est bien chargée de trichomes qui ce vois très bien,avec sa couleur foncée !

    C. H.
    13/Mar/2018

    Very impressed with Kalash seed quality!
    100% germination, very strong plant, fast and easy to grow, great yield, great smoke.This strain does not mind cold(er) temps at all. Mine have been on 20/4 light schedule with dark period temp drops to 14°C and no probs at all.

    D. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Russian Auto (Kalashnikov Seeds) feminized
Northern Russian Auto (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.