Acid Blue Auto (Kalashnikov Seeds) feminized

(1)
Kalashnikov Seeds komt met deze indica-dominante strain die gehybridiseerd is uit andere topkwaliteit cannabis. Acid Blue Auto is een psychoactieve krachtcentrale die haar naam eer aandoet. Rijpe toppen worden schitterend blauw en indigo waardoor de harsen er bijna lichtgevend uitzien.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Acid Blue Auto: buitengewone kwaliteit en kleuren binnen no-time

Altijd dichte en altijd compacte toppen zijn de typische kenmerken van de Blue Acid Auto. Deze snelgroeiende strain levert een tevredenstellende opbrengst op met een plant die niet hoger wordt dan zeventig centimeter. Daarmee is ze een uitstekende kandidate voor de heimelijke kweek, een paar van deze stevige planten zijn makkelijk te verbergen tussen het hoge gras of tussen een paar hogere struiken. In beide gevallen verdwijnt deze indica-dominante strain zonder verder op te vallen. Het is ook een prima plant om binnen te kweken als je daar maar over een beperkte ruimte beschikt. Acid Blue Auto vult je ruimte met planten waaraan schitterende toppen komen. Kalashnikov Seeds heeft alle beschikbare krachten van wereldklasse cannabis verwerkt in een autoflowering indica die een korte bloeitijd kent.

De randen van de gekartelde bladeren en de buitenste bloemkelken verkleuren donkerblauw, waardoor de feloranje stampers mooi geaccentueerd worden. Naarmate ze rijper worden zullen de toppen donkerder worden, van indigo naar blauw en vervolgens diepgroen. De harsen zullen als ze eenmaal milky zijn extra opvallen en er spierwit uitzien. Hoewel ze niet hoog wordt hebben we hier met de Acid Blue Auto toch met iets heel bijzonders te maken. Uitnodigende geuren en ongedierte-en schimmelbestendigheid bevestigen de grote hoeveelheid essentiële olie. Ze doet het zowel binnen als buiten goed en dat ze er slechts tien weken over doet, van zaad tot oogst, betekent dat er in sommige klimaten twee oogsten per seizoen mogelijk zijn. Voor de binnenkweek krijg je met de Acid Blue Auto echt waar voor je geld per vierkante meter zonder je zorgen te hoeven maken over mannetjes.

Het hogere CBD-gehalte is het gevolg van de toevoeging van een top-secret ruderalis die de potentie van de Acid Blue Auto als medicijn verhoogt. Omdat de cannabinoïden wonderen verrichten voor pijnlijke spieren en reumatische gewrichten zal deze potente strain snel een favoriet worden voor mensen die aan chronische pijn lijden. Het THC-gehalte van 17% zorgt ervoor dat je altijd iets bij de hand hebt om in een vrolijke stemming te komen. Donkere gedachten en twijfels verdwijnen als sneeuw voor de zon telkens als je haar psychedelische, naar aardbeien smakende rook uitblaast. Deze kleine plant bevat net zo veel goede eigenschappen als een gewone fotoperiode indica en is een smakelijke aanwinst in je tuintje.

Acid Blue Auto (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders AK-47 х Strawberry х Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC 17%
Hoogte (Outdoor) 70cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Acid Blue Auto (Kalashnikov Seeds) feminized
Acid Blue Auto (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.