Katyusha (Kalashnikov Seeds) Feminized

(3)

Katyusha is de naam van een Russische raketwerper en ook een van Kalashnikov Seeds’ krachtigste soorten. Net als Russisch geschut komt deze dame snel en hard aan. Na een hijsje word je al gelanceerd naar eindeloos gelukzalige gevoelens. Ze heeft een intens aroma dat zoete tonen perfect mengt met houtachtige en aardse vleugjes. Een sublieme indica om te ontspannen en ideaal voor pijnbestrijding!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Katyusha: Bombastische Indica

Katyusha is weer een explosieve soort van Kalashnikov Seeds. De indica is vernoemd naar de bekende Russische raketwerper. Met elk hijsje biedt ze supersterke golven van grenzeloze ontspanning. Dit geweldige effect is te danken aan haar ouders. Zo stamt ze aan de ene kant af van de Afghaanse soort Hashish Queen uit de Hindoekoesj. Daarnaast is ze afkomstig van een formidabele plant met Russische genen, de krachtige Kubanskiy Ubiyza. Dat is Kalashnikov Seeds’ eigen favoriete soort.

Katyusha is niet moeilijk te kweken, aangezien deze indica dominante (80%) plant geweldige resultaten biedt zonder bijzondere eisen te stellen. Ze is daarbij zowel binnen als buiten te kweken en bereikt meestal een hoogte van 110-150cm. Katyusha groeit uit tot een prachtige plant met donkergroene cola’s, bedekt met een schitterende laag glinsterende trichomen. Dit verraadt ook haar harsrijke kwaliteiten. Hierdoor is ze uiteraard geweldig om hasj of concentraten van te maken. Met een bloeitijd van slechts 55-60 dagen hoef je bovendien niet lang te wachten op de oogst. Bereid je bij binnenkweek voor op een buit van wel 600g/m². Buiten levert ze onder optimale omstandigheden een indrukwekkende hoeveelheid op van zo'n 1600g/plant.

De soort heet niet voor niets Katyusha; met haar THC-gehalte van 23% is deze dame echt bombastisch. Bij elk hijsje geeft ze echt rauwe indica kracht af. Je merkt hierbij een geweldige lichamelijke high. Deze is zeer ontspannend, maar gaat gepaard met een stevige dosis euforie. Dankzij haar indica-aard en indrukwekkende percentage THC is Katyusha voor bepaalde gebruikers ook zeker een medicinale soort. Als je verlichting van pijn en slapeloosheid zoekt, dan kan deze cultivar wel eens de ideale keuze zijn.

Dankzij haar Afghaanse genetica en unieke Russische invloed heeft Katyusha een geweldig complex en spannend smaakprofiel. Je proeft een perfecte combinatie van houtachtige, aardse smaken en pittige, zoete tonen die doen denken aan de beste Afghaanse hasj.

Katyusha van Kalashnikov Seeds is een buitengewone indica die haar belofte helemaal waarmaakt. De soort zou bij elke indica liefhebber dan ook bovenaan het kweeklijstje moeten staan!

Katyusha (Kalashnikov Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Hindu Kush x Kubanskiy Ubiyza
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 23%
Hoogte (Indoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    23/Feb/2024

    Katyusha
    Habe Katjuscha bestellt leider nicht bekommen. Wurde einfach ne andere Sorte geschickt

    H. L.
    11/Apr/2023

    Katyusha/Amnesia
    Ich möchte mich in erster Linie für euren Service und die Fürsorge recht herzlich bedanken.Leider kann ich noch nicht viel zu den Produkten sagen,nur soviel.Die Saat ist aufgegangen und gedeiht,bis zum nächsten mal. Liebe Grüße

    H. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Katyusha (Kalashnikov Seeds) Feminized
Katyusha (Kalashnikov Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.