Power Russian (Kalashnikov Seeds) Feminized

(2)

Power Russian is een krachtpatser, ontwikkeld door de professionele breeders van Kalashnikov Seeds. De sativa dominante hybride is super veerkrachtig en makkelijk te kweken (zelfs voor beginners). Ze kan daarbij serieuze opbrengsten produceren (tot wel 1,8kg per plant bij buitenkweek!). Zoek je een nieuwe, spannende hybride om in je tuin te kweken? Probeer deze vriendelijke reus eens uit!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Power Russian: Grote Oogsten Binnen 70 Dagen. Wat Wil Je Nog Meer?

Op zoek naar een nieuwe, unieke soort om aan je tuin toe te voegen? Power Russian van Kalashnikov Seeds is reden genoeg om te stoppen met zoeken. De hybride combineert de legendarische Nederlandse klassieker White Russian met een uniek Zuid-Afrikaans sativa landras.

Het eindresultaat is een ietwat sativa dominante hybride die zware indica-achtige oogsten produceert. Ze bereikt daarbij een hoogte die goed te onderhouden is (tot 150cm). Bovendien duurt de bloeifase van Power Russian slechts 65 dagen!

De soort produceert hele grote, harsrijke toppen die perfect zijn om hasj of andere concentraten van te maken. Bij binnenkweek floreert Power Russian vooral met een ScrOG. Door de planten via het net te trainen, produceren ze grotere oogsten. Bovendien worden de dikke en zware takken zo tijdens de bloei beter ondersteund.

Bij buitenkweek ontwikkelen de planten zich snel tot grote, stevige bomen. Heb je de vrijheid om openlijk buitenshuis te kweken? Dan raden we je absoluut aan om dat met deze soort te doen. Tijdens de groeifase zie je de planten de lucht in schieten en heel snel breder worden. Het is dus de moeite waard om ze te toppen. Daarmee kun je bovendien de ontwikkeling van meerdere cola’s stimuleren.

Ook als je een onervaren kweker bent, is Power Russian een geweldige soort. Het professionele team van Kalashnikov heeft haar zo gebreed dat ze super robuust is. Ze kan daarbij met gemak een hoge vochtigheidsgraad en koele temperaturen aan. Bovendien is ze resistent tegen schimmelziektes en diverse plagen.

Met een THC-gehalte tot 22% is dit een super krachtige soort. Ze geeft je in eerste instantie een sterke, opbeurende euforie. Deze doet denken aan een pure sativa. Dan, naarmate de high zich ontwikkelt, wordt ze milder en geeft ze je een prettige, kalme lichaamsstone. Daarbij voel je je ontspannen en blij. De soort is zo krachtig, dat we je aanraden het rustig aan te doen. Voor je het weet, kom je niet meer van de bank af!

Kortom, Power Russian is een briljante cultivar voor elke kweker. Twijfel je nog wat je gaat zaaien voor je volgende oogst? Probeer deze koningin dan eens - je krijgt er geen spijt van!

Power Russian (Kalashnikov Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders South African x White Russian
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    28/Nov/2020

    Very potent and big yielded
    As expected from our Russian friends yet again another beast strain big yielders tastes like more and more and more... and more

    B. D.
    20/Aug/2018

    Stärke Pflanzen!!
    Ich bin noch ein absoluter neuling in Sachen grow, aber die seeds zum. Keimen zu bringen war mega easy!! 2/2 gekeimt und der 3. Wird nächstes Jahr gekeimt. Die Pflanzen wachsen in Windeseile!! Verrückt wie schnell die sich verändern.. Traumhafte Seeds!! Gönnt sie euch!! Balkon geeignet wenn ihr 5-6 Stunden Sonne habt

    F. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Power Russian (Kalashnikov Seeds) Feminized
Power Russian (Kalashnikov Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.