White Russian OG (Kalashnikov Seeds) Feminized

(1)

Kalashnikov Seeds kruiste twee van de beroemdste cannabis soorten om White Russian OG uit te kunnen brengen. OG Kush leverde de West Coast smaak en gigantische kracht. En White Russian is verantwoordelijk voor de ongelooflijke hars productie. Hierdoor is ze geweldig voor de creatie van hasj en concentraten. De smaak mengt daarbij verrukkelijke, aardse, bosrijke aroma's met vleugjes fruit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - White Russian OG: Kush Met Een Russische Twist

Kalashnikov Seeds uit Rusland staat bekend om het kruisen van populaire soorten met Russische cannabis genetica. Ze verrassen liefhebbers daarbij continu met steeds spectaculairdere creaties. Ook White Russian OG heeft beroemde ouders. Zo bestaat ze uit OG Kush, de legendarische "ruggengraat" van de West Coast cannabis breeding. Ook heeft ze genen van White Russian, een krachtige, taaie soort die pronkt met een indrukwekkende hars productie. Dit resulteert in een soort met de klassieke, aardse, houtachtige, zure citroensmaak van OG. Daarbij biedt ze de gecombineerde kracht van twee belangrijke hybrides.

Kalashnikov Seeds’ eclectische White Russian OG (70% indica, 30% sativa) is behoorlijk onderhoudsarm. En dankzij haar oostelijke afkomst, kan ze ook wel wat kwekersfoutjes hebben. Zo is ze veerkrachtig en betrouwbaar, waar je haar ook kweekt. Ze ontwikkelt zich daarbij tot een prachtige plant, of dit nu binnen of buiten is, in een tent of kas. Aan het einde van de bloei doen de toppen, bedekt met een ijzige laag witte hars, je denken aan de sneeuwwitte landschappen van een winters Rusland. Deze overvloedige hars productie maakt de soort natuurlijk ideaal voor het maken van concentraten en hasj van topkwaliteit.

Over het algemeen wordt de plant niet hoger dan 120cm, waardoor ze gemakkelijk in bijna elke kweekruimte past. Als de omstandigheden goed zijn, mag je rekenen op een oogst van wel 600g/m² binnen en tot wel 1500g/plant buiten, onder optimale condities. Haar bloeiperiode is lekker kort, namelijk 55-65 dagen.

White Russian OG produceert een indrukwekkende hoeveelheid THC. Sommige fenotypes tikken zelfs de 23% aan. Na het roken van de soort geniet je van een verbluffend, goed gebalanceerd effect, die opwekkend en cerebraal is, maar ook het lichaam zwaar ontspant. Rokers, pas op, dit is serieus sterk spul. Wil je van deze soort genieten? Dan kun je het beste rustig beginnen! De zalige rookervaring wordt vergezeld van een heerlijk complex aroma van dennennaalden en bosgeuren, afgerond met vleugjes meloen en passievrucht.

White Russian OG van Kalashnikov Seeds is een uitmuntende combinatie van de beste westerse en oosterse cannabis genetica. Wietliefhebbers, vooral degenen die van Kush houden, kunnen hun hart ophalen als ze deze OG met een Russische twist kweken.

White Russian OG (Kalashnikov Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders OG Kush x White Russian
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 23%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    17/Jun/2019

    strong and yummy
    One of the strongest strains I had. Very good smell and taste. Recommended breeder.

    E. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Russian OG (Kalashnikov Seeds) Feminized
White Russian OG (Kalashnikov Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.