Big Altai Sativa Express (Kalashnikov Seeds) Feminized

(4)

De Altaj regio in Siberië is de geboorteplaats van een aantal unieke cannabis fenotypen die in het westen vrij onbekend zijn. Vanwege de korte zomers ontwikkelen de toppen van deze speciale planten zich razendsnel. Big Altai Sativa Express van Kalashnikov Seeds is een bijzondere sativa met het voordeel van deze exotische genen. Zo heeft ze een heerlijke smaak en een krachtig, psychedelisch effect.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Big Altai Sativa Express: Spectaculaire Russische Sativa

Maar weinig cannabis liefhebbers weten dat Rusland de thuisbasis is van diverse unieke soorten. Zo is de Altaj regio in Siberië een ware goudmijn als het gaat om zeer interessante fenotypes. Hier heerst een warme, maar korte, Siberische zomer. Dit heeft ervoor gezorgd dat planten er veel sneller groeien en bloeien.

Voor hun Big Altai Sativa Express, heeft het Russische Kalashnikov Seeds deze interessante genen gecombineerd met krachtige Afrikaanse genetica. Ook voegden ze een "Geheime Hybride" uit hun collectie toe. Het resultaat: een sativa die schittert met een buitengewoon snelle groei. Ook heeft ze een uitmuntende smaak en een zeer krachtig effect.

Big Altai Sativa Express is een bijna zuivere sativa (90%). In tegenstelling tot de meeste andere sativa's behoudt ze een redelijke hoogte van 100-140cm. De Siberische oorsprong is echter niet alleen zichtbaar in het compacte formaat. Zodra de bloeiperiode begint, gaat ze namelijk over op turbo-modus en ontwikkelt ze sappige toppen binnen 70-75 dagen. Kweek je deze kanjer binnen? Dan kun je een opbrengst verwachten tot wel 600g/m². Buiten is een productie mogelijk van zo'n 1300g/plant.

Dankzij het Altaj erfgoed, gecombineerd met krachtige Afrikaanse sativa genetica, is Big Altai Sativa Express niet alleen een ongebruikelijke plant, maar ook een zeer krachtige. Met een THC percentage van gemiddeld 22%, wekt ze een spectaculair, cerebraal effect op dat je langdurig van energie voorziet. Haar heldere, gefocuste high maakt haar bovendien ideaal voor gebruik overdag, als je creatieve en lichamelijke activiteiten moet verrichten. De smaak is daarbij een mix van dennen met frisse bosaroma's, wat fantastisch past bij het stimulerende effect.

Big Altai Sativa Express van Kalashnikov Seeds is een ongeëvenaarde sativa. Haar opvallende Siberische genen, snelle bloeiperiode en geweldige smaken en effecten maken de soort een geweldige keuze voor alle sativa liefhebbers.

Big Altai Sativa Express (Kalashnikov Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Altai x African Sativa x Secret Hybrid
Genetica 10% Indica / 90% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    26/Aug/2022

    Sehr gut
    Super produkt

    C. P.
    22/Aug/2022

    Big Altai Sativa Express (Kalashnikov Seeds) Feminized
    In 2021 een matige opbrengst van 175g buitenkweek, hoofdzakelijk te wijten aan de zeer vochtige en natte zomer in België... Moeten oogsten (10 oktober 2021) bij het zien van toprot ... Dit jaar is de plant zeker 2x de grootte van vorig jaar, hopelijk nog een goeie nazomer dit jaar, zodat de bloei voltooid kan worden. De smaak en effect daarentegen zat zeer goed! Echt aangenaam wietje. Grote fan van deze soort! Dit jaar is de plant beduidend groter, waarbij de opbrengst ook meer zal zijn.

    B. D.
    29/May/2022

    Un regal, divine
    Je la recommande absolument, pour les amoureux de sativa

    I. L.
    23/Jun/2021

    Big Altai Sativa Express (Kalashnikov Seeds) Feminized
    Everything fine, they are growing nicely.

    D. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Big Altai Sativa Express (Kalashnikov Seeds) Feminized
Big Altai Sativa Express (Kalashnikov Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.