Kanna Extract UC2

(13)

UC2 is een uiterst geconcentreerd extract van Sceletium tortuosum, ook bekend als Kanna. Kanna bevat een alkaloïde genaamd Mesembrine, een stof die zich als een serotonine heropnameremmer gedraagt en die een gemengd effect met verdovende, antidepressieve en ontspannende effecten teweegbrengt. Dit extract kan in voedsel worden gemengd.

17,50
14,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (13)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Kanna Extract UC2 - Uiterst geconcentreerd extract van Sceletium tortuosum

Sceletium tortuosum, ook bekend als Kanna, bevat een stof genaamd Mesembrine, dat is een alkaloïde die zich gedraagt als een serotonine heropnameremmer. De mix van van effecten die deze alkaloïde teweegbrengt heeft verdovende, antidepressieve en ontspannende aspecten. Dit uiterst geconcentreerde extract met voedsel worden vermengd. Als je het met voedsel vermengt, wordt het effect uitgesteld, maar duurt de bedwelming langer.

Hoe gebruik je UC2 extract

UC2 kan vermengd worden met voedsel, maar het effect komt het best naar voren in een lege maag, daarom raden we aan om dit extract in een capsule in te nemen. Voor een lichte ervaring is de aanbevolen hoeveelheid 100 mg, een sterke ervaring vereist 200 mg.

Waarschuwing

Het actieve bestanddeel in Sceletium tortuosum gedraagt zich als een Selectieve Serotonine Heropnameremmer (SSRI). Gebruik Kanna nooit in combinatie met andere SSRI's, Mono Oxidase Remmers (MAOS's) of bepaalde antidepressiva.

Gewicht 1 gr

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (13)
  (13)
  29/Jul/2015

  ss
  interesting thing

  25/Mar/2015

  surprenant.
  ça change et ça fait vraiment un effet notable... je pourrais pas vous le décrire mais j'ai trouvé que ça ressemblait à une pipe. je me suis félicité de pas avoir tapé 200mg ... allez y essayez 200mg du premier coup j'suis sûr que ça vaut le coup. peace

  26/Feb/2015

  Ist vlt was für dich
  "Erwartet nicht zu viel von dem Zeug!"

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (1)
 • Video: Het gebruik van: Kanna
  Het gebruik van: Kanna

  De volgende gebruikershandleiding gaat over Kanna. We bespreken alle belangrijke feiten van dit kruid, waaronder een beetje van de geschiedenis, waar het voor kan worden gebruikt en, nog belangrijker, hoe je het moet gebruiken!

  Als je alles wil weten over Kanna, moet je deze video bekijken!

Kanna Extract UC2
Kanna Extract UC2
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.