Kritikal-K (Kannabia) feminized

(3)

Kritikal-K werd uitgebracht na een ontwikkelproces van maar liefst 5 jaar. Kannabia had maar een doel voor ogen: Een soort creëren die uitspringt boven de andere Critical varianten. Kritikal-K vertoont fenomenale homogeniteit onder fenotypen en is zeer stabiel. De oogst binnen piekt op 650g/m² in een korte bloeiperiode van 55 dagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kannabia – Kritikal-K: Zeer homogene groei en uitmuntende oogsten

Kritikal-K is een zeer gestabiliseerde kruising van Critical en Northern Light. Het duurde meer dan 5 jaar voordat de kwekers bij Kannabia vonden dat ze klaar waren om deze soort uit te brengen. Het was een tijdrovend proces, omdat ze een Critical versie wilden maken die beter presteerde dan de reeds bestaande varianten. Kritikal-K is indica-dominant en voornamelijk gebaseerd op Skunk en Afghan genen. Northern Light en Critical, de voor deze kruising gebruikte basisplanten, zijn soorten die overtuigen met extreme opbrengsten in een zeer korte bloeiperiode.

Zodra de zaailingen beginnen te groeien, zullen kwekers versteld staan van het ongecompliceerde karakter van deze planten en de opmerkelijke homogeniteit die ze vertonen. Wanneer Kritikal-K de bloeiperiode bereikt, kunnen de typische Sativa eigenschappen worden herkend. Dit kan verwarrend zijn omdat Kritikal-K duidelijk een indica-dominante soort is. Haar bladeren zijn echter smaragdgroen, de planten groeien vrij struikachtig en de toppen hebben een zeer hoge dichtheid. Correcte beheersing van de luchtvochtigheid is daarom noodzakelijk. De oogst binnen is bijna ongelooflijk, tot wel 650g/m² in een bloeiperiode van slechts 55 dagen.

Aroma's zullen zich langzaam ontwikkelen tijdens de bloei en kunnen worden beschreven als een prettige mix van fruit, gemengd met een fatsoenlijke hoeveelheid zoetheid. Zodra de planten het oogstmoment naderen, zullen ze een overheerlijke geur uitstralen van citroensorbet, die intensiever wordt tijdens het proces van uitharden. De high van Kritikal-K is sterk, diep ontspannend en wordt voornamelijk beïnvloed door het indica-dominante deel. Critical en Northern Light zijn beiden kandidaten, die niet zullen falen in het leveren van een zwaar verdovende stone, die door veel cannabis gebruikers zo wordt gewaardeerd.

Kritikal-K van Kannabia is de ideale soort voor kwekers die doelen op maximale productie, enorme homogeniteit onder fenotypen en superioriteit over andere Critical versies op de markt. Het besluit de zeer betrouwbare genen van Northern Light te kruisen, reeds een van de beste soorten op de markt, heeft geleid tot enorme verbeteringen, waardoor het zojuist iets gemakkelijker geworden is om een oogst te behalen die onrealistisch hoog lijkt.

Kritikal-K (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Northern Light x Critical
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 19%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    09/Jan/2024

    Perfect
    Heel erg blij

    P. F.
    29/Aug/2023

    super makkelijke dames.
    Als je voor een makkelijke en mooie toppen met hoge thc gooiende dame wilt gaan is deze zeker een aanrader. Vooral beginners zullen hier door gemotiveerd worden.

    R. R.
    31/May/2019

    Sieht gut aus
    2 Samen in Perlit gesetzt. Keine 24h bis zur Keimung. DreiTage später lachen mir schon 2 stattliche kleine Sämlinge entgegen... Bin begeistert von der schnellen Entwicklung und gespannt auf das Ergebnis.

    B. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kritikal-K (Kannabia) feminized
Kritikal-K (Kannabia) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.