Russian Doll (Kannabia) feminized

(3)

Russian Doll van Kannabia is eenvoudig te kweken en biedt grote beloningen. De intense Sativa high heeft het vermogen je sprakeloos achter te laten en de genen zijn goed gebalanceerd tussen Northern Light, AK-47 en Kuban Sativa. Daarnaast zijn er nog andere kenmerken, zoals goede weerstand tegen ongedierte, een oogst binnen van 450g/m² en 70% Sativa genen. Met hars beladen, volumineuze toppen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kannabia – Russian Doll: Uitmuntende genen.

Russian Doll, in Spanje ook bekend als Muñeka Rusa, combineert genen van Northern Light, AK-47 en Kuban Sativa in een prachtige plant met 70% Sativa genen. Verwar Kuban Sativa niet met landrassen uit het Caribische eiland Cuba. Deze Kuban Sativa komt uit de Kuban regio in het zuiden van Rusland en wordt zeer gewaardeerd door Russische kwekers.

De robuuste afkomst van Russian Doll zorgt ervoor dat deze plant geweldige hybride kracht laat zien vanaf een vroege fase. Russian Doll is sativa-dominant maar vertoont typische Indica karaktertrekken in de groei, waaronder diepgroene bladeren en gemiddelde hoogtes. Het is een plant die geschikt is om binnen of buiten te worden gekweekt. De oogst binnen kan 450g/m² bedragen in een bloeiperiode van 58 dagen. Buitenkwekers zullen profiteren van een hoge weerstand tegen ongedierte en een oogst tot 700g per plant aan het einde van september. De bloemen van Russian Doll zullen erg groot worden omdat de ruimte tussen de vertakkingen compleet wordt uitgevuld met toppen.

Effecten van Russian Doll zijn zowel lichamelijk als mentaal, maar leunen meer naar een klassieke, langdurige Sativa high. AK-47 is voornamelijk verantwoordelijk voor deze opwekkende effecten. Kuban Sativa klinkt wellicht als een soort die deze Sativa-achtige, cerebrale effecten zou versterken, maar draagt in feite bij aan het fysieke deel van de high, die een kalme en ontspannende, lichamelijke stone levert en hetzelfde kan worden gezegd van het Northern Light erfgoed. Smaken van Russian Doll worden gekarakteriseerd door aromatisch hout en kruiden.

Russian Doll is op vele manieren aantrekkelijk en kan in verschillende omgevingen worden gekweekt. De perfecte cannabis soort bestaat niet, maar deze komt erg dichtbij. AK-47 draagt bij met haar opwekkende effecten, Northern Light verhoogt de hars productie en Kuban Sativa geeft Russian Doll een hoge weerstand tegen ongedierte en de geschiktheid buiten te worden gekweekt. Al bij al, een zeer goed samengestelde soort die het vermogen heeft zowel kwekers als gepassioneerde rokers te bevredigen.

Russian Doll (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Northern Light x AK-47 x Kuban Sativa
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 21%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 250g/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    26/Jan/2022

    Fine breed
    Gréât sativa

    B. G.
    12/Jun/2020

    broke through
    Only three days of waiting before they spouted through the soil. Helps to heat the soil but as soon as the sun shines they are outside. Looking good. Only time, patience and care will bring success

    N. R.
    01/Sep/2016

    Great Sativa
    This girl really lifts your spirit and the taste is a true delight!

    N. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Russian Doll (Kannabia) feminized
Russian Doll (Kannabia) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.