Baby Boom Auto (Kannabia) feminized

(10)

Baby Boom Auto van Kannabia is een kruising van Northern Lights, Blueberry en Ruderalis. Deze autoflowering soort blijft compact in formaat en mengt aardse Afghani aroma's met de unieke zoetzure smaken van Blueberry. Binnen is een oogst tot 500g/m² het resultaat van een levenscyclus van 55-60 dagen vanaf zaad en planten bereiken een hoogte van 80-110cm. Eenvoudig te kweken, maar enorm gul!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (10)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kannabia – Baby Boom Auto: Een productieve mix van Northern Lights en Blueberry

Baby Boom Auto van Kannabia heeft een stabiel erfgoed, bestaande uit Northern Lights, Blueberry en Ruderalis. Verwar deze soort niet met een dwergachtige, niet-productieve variant. Ze heeft het geweldige productiepotentieel gekregen van Northern Lights, een fundamentele kweekvariant die bekend staat om haar gigantische opbrengsten. Blueberry, de tweede plant die voor deze kruising werd gebruikt, heeft bijgedragen met haar overheerlijke smaakprofiel en de neiging prachtige tinten te ontwikkelen tijdens de bloei.

Baby Boom Auto wordt binnen 80-110cm hoog in slechts 55-60 dagen vanaf zaad. Als je de korte levenscyclus overweegt, is niet alleen het formaat opmerkelijk, maar de oogst binnen tot 500g/m² is al net zo verrassend. Deze variant is indica-dominant en eenvoudig te kweken, maar reageert vrij gevoelig op een teveel aan meststoffen. Kleine hoeveelheden voeding, met een langzame afgifte, zullen echter prima werken. Aan het einde van de bloei kunnen de bladeren en de toppen geweldige kleuren ontwikkelen, variërend van paarse tot blauwe tinten. Buiten kan er een ongelooflijk grote oogst worden behaald van wel 200g per plant, geoogst van planten van ongeveer 150cm hoog.

Northern Lights voorziet Baby Boom Auto van aardse aroma's met invloeden van dennen en oud hout, maar Blueberry, die in 2000 de HTCC won voor Best Indica, draagt bij met haar fruitige smaakprofiel die wordt gekarakteriseerd door een mix van zoetzure aroma's die doen denken aan pruimenjam. Rokers zullen versteld staan van de soepele rook die zeer zacht is bij het inhaleren, maar tegelijkertijd serieus krachtig. Ondanks het feit dat Baby Boom Auto overduidelijk indica-dominant is, presteert ze het om cerebrale en euforische effecten op te wekken. Deze torenhoge high evolueert langzaam in een diepe toestand van ontspanning.

Baby Boom Auto heeft zoveel meer te bieden dan een kleine dwergvariant. Ze groeit groter en produceert aanzienlijk meer en daarom verdient ze een naam die haar ware potentieel weerspiegelt. Bud Boom Auto lijkt passender, gezien de explosieve ontwikkeling van de toppen, enorme opbrengsten en respectabele hoogte die Baby Boom in haar korte levenscyclus bereikt. Het klinkt hard en politiek incorrect, maar deze Baby heeft zwaar overgewicht, net als elke andere afstammeling van Northern Lights.

Baby Boom Auto (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Northen Light x Blueberry x Rudelaris
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (10)
    (10)
    Bekijk alle reviews
    12/Mar/2024

    Dovevano essere 7
    I semi dovevano essere 7,come da annuncio,ma ahimè,sono solo 5

    S. M.
    15/Aug/2021

    Bonne Variétés
    Rendement pas extraordinaire, mais de bonne qualité. Donc pour le temps de culture ect... C'est raisonnable, et on sens bien c'est parents la northern light et Berry !

    C. H.
    27/Apr/2021

    Afgeraden
    Van de 7 zaadjes die ik ontving, is er maar ééntje uitgekomen... :-(

    T. D.
    15/Apr/2021

    Moeilijk te ontkiemen
    Het lukte mij om 2/7 te laten kiemen... geen toppertje, maaaar de plant die lukt groeit wel als een beest! Afwachten dus...

    S. G.
    21/Jan/2021

    Good
    Got 7 seeds all 7 popped now they are seedlings lets see how they go Delivery on time also thanks zamnesia !

    A. P.
    08/Jul/2020

    Stark
    Wächst zu einer starken Pflanze und das ohne Anspruch

    H. L.
    09/Mar/2020

    Germination
    All kannabias seeds what i try is very bad, baby boom auto 0/5 germinate. Gnomo auto 1/5. All type of seeds Royal queens seeds or sweet seeds germinate 95% accuracy and zamnesias free seeds germinate as well. So i think that not my fault

    J. H.
    11/May/2018

    Top
    Mooie sterke plant die makkelijk te kweken is en een degelijke opbrengst.Top

    E. T.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Baby Boom Auto (Kannabia) feminized
Baby Boom Auto (Kannabia) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.