Super OG Kush (Kannabia) feminized

(1)

Super OG Kush is een welbekende indica-dominante variëteit dankzij haar intense fysieke high. Perfect voor serieuze ontspanning.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kannabia - Super OG Kush: Een Doolhof Van Smaken

SUPER OG KUSH: GENETICA

Super OG Kush is een indica-dominante kruising die afstamt van de ouderstrains Black Domina, Lemon Thai en Hindu Kush. Ze heeft een iconische status verkregen vanwege de ongeëvenaarde kwaliteiten. Haar wiegje staat in Californië, het Amerikaanse cannabis bedevaartsoord. Super OG Kush is gezegend met een hoge concentratie THC. Dit betekent dat zelfs een kleine dosis diepzinnige effecten kan veroorzaken.

EFFECTEN EN SMAKEN VAN SUPER OG KUSH

Haar indica-dominante genetische opmaak heeft een grote invloed op de psychoactieve effecten. Ze veroorzaakt een ongelofelijke ontspannende high die je spieren smelt en stress afwatert. Super OG Kush is een ideaal rokertje voor de avond en nachtelijke uurtjes. Daarbij helpt ze gebruikers te ontspannen na een lange, loodzware dag. Een bowl zorgt voor euforie en scheppingskracht in combinatie met een krachtige fysieke stone.

Haar toppen zijn rijk aan terpenen die aroma's en smaken produceren van limoen, brandstof, specerijen, fruit en aarde. Deze smaak gaat goed samen met haar indica-effecten. Daarbij induceert ze een razende honger waar de koelkast het slachtoffer van wordt.

SUPER OG KUSH KWEKEN

Super OG Kush heeft een beknopte bloeiperiode en is bestand tegen ongedierte en schimmel. Hiermee is ze een prima kandidate voor buitenkweek. Outdoorplanten die in een tuinbed of pot gekweekt worden, hebben relatief veel ruimte nodig. Sommige exemplaren kunnen namelijk doorgroeien tot een hoogte van 2m. Ook kunnen ze een uitbundige laterale groei vertonen. De toppen van deze soort zijn lang en dun en de plant is geschikt voor een ScrOG opstelling en snoeitechnieken. Outdoorplanten leveren een oogst op van om en nabij de 800g/plant en zijn in oktober klaar met bloeien.

Indoorplanten die in tenten en kweekruimtes gekweekt worden, hebben een bloeitijd van plusminus 58 dagen. Ze kunnen daarbij maar liefst 600g/m² opleveren.

Super OG Kush (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Black Domina x Lemon Thai x Hindu Kush
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    14/Dec/2021

    Super OG Kush
    Easy to grow!

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super OG Kush (Kannabia) feminized
Super OG Kush (Kannabia) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.