Ray's Choice (Kiwi Seeds) feminized

Ray's Choice van Kiwi Seeds is een oude Sativaklassieker. Ze is makkelijk te kweken en produceert een goede opbrengst en is hierdoor een solide en stabiele toevoeging aan iedere kweker zijn collectie; of een geweldige eerste stap voor ieder groentje die de kneepjes van het vak nog moet leren. Met deze ga je niet de mist in.

17,00
12,75 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 12.75
  • Aantal zaden: 3 € 12.75
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kiwi Seeds - Ray's Choice: Een klassieke Sativahybride met een sterke geschiedenis

Ray's Choice van Kiwi Seeds is precies dat, de keus van Ray. Deze soort werd geproduceerd door een beroemde horticultuurspecialist genaamd Ray en in samenwerking met de oprichter van Kiwi Seeds. Dit was een van de originele soorten die ooit geproduceerd werden door het bedrijf en werd meteen een klassieker.

Deze soort is een makkelijk te kweken door Sativa gedomineerde hybride. Het is een favoriet over de hele wereld en haar leeftijd en niet aflatende populariteit zijn een bewijs voor haar waarde. Deze cannabis heeft een zoete, fruitige smaak en veroorzaakt een sterke high in je hoofd, maar het kleine aandeel Indica geeft ook door je hele lichaam een warm, comfortabel gevoel.

Ray's Choice is een robuuste, snelgroeiende plant die een overvloed aan grote toppen produceert. Deze soort druipt van de hars en dit levert een erg plakkerige plant op. Ze wordt ook erg hoog, wat gebruikelijk is voor door Sativa gedomineerde soorten; hier moet je rekening mee houden wanneer je een kweeklocatie uitzoekt. Ze heeft niet veel aandacht nodig en dit maakt haar een goede keus voor hen die niet veel tijd aan haar verzorging kunnen besteden. Voor de opbrengst die ze produceert heeft ze ook een redelijke bloeitijd.

Door de weinige aandacht die ze behoeft, is deze plant zeer geschikt voor onervaren kwekers, maar wees gewaarschuwd, de sterke high die ze je geeft, is ze niet voor watjes bestemd en beginnende rokers zouden haar voorzichtig moeten benaderen.

Ray's Choice van Kiwi Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. De planthoogte varieert tussen 1 en 1,5 meter. Je kunt voor je moeite een opbrengst verwachten van 400-500 g/m². Voor een optimale opbrengst is de bloeitijd ruwweg 60-70 dagen.

Cannabis Cup awards:

Ray's Choice won de 2e prijs bij de 2008 Spannabis Champions Cup voor Beste Indoor Hydro.

Merk Kiwi Seeds
Genetica Sativa 80% / Indica 20%
Bloeitijd 60-70 days
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 100-120cm
Oogst (Outdoor) Eind September/Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Onderscheidingen 2nd Prize Cannabis Cup
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ray's Choice (Kiwi Seeds) feminized
Ray's Choice (Kiwi Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.