Cloud 9 (Kiwi Seeds) feminized

Cloud 9 won de 3de prijs in de Bio categorie op de HighLife Cannabis Cup 2008. Ze is een Indica dominante soort met zeer prettige smaken een een bloeiperiode van 60-70 dagen. Opbrengsten van 400-500g/m² zijn haalbaar. Cloud 9 wordt binnen 50-100cm hoog en is dus gemakkelijk in onderhoud. Deze soort bevat 70% Indica genen en is een samenwerkingsproject tussen Kiwi Seeds en de Dampkring.

20,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 20.00
 • Aantal zaden: 3 € 20.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kiwi Seeds - Cloud 9: Idyllisch geluk en rijk smakende feestelijkheid

Kiwi Seeds en de Dampkring coffeeshop sloegen de handen ineen om in nauwe samenwerking cannabis soorten te maken van topkwaliteit. Met Cloud 9 besloten ze een indica dominante hybride te maken met een volle smaak. Ze namen de klassieke, old-school genen van N.Y.C. Diesel en kruisten deze met de beruchte Milky Way, een van de "white" Indica's van Kiwi Seeds, om haar overvloedige hoeveelheid kristallen. Het resultaat is een wiet om verliefd op te worden.

Cloud 9 heeft een bloeiperiode van slechts 60-70 dagen en is in staat om 400-500g/m² te produceren. Ze bezit 70% Indica genen, dus zelfs kwekers met weinig ervaring zullen in staat zijn voortreffelijke resultaten te behalen met deze hybride. De planten worden binnen 50-100cm hoog. Kiwi Seeds adviseert kwekers zaailingen te selecteren die de sterkste vertakkingen vertonen om zeer productieve moeders te maken. Dit is het geval met Cloud 9 en ze kan op veel verschillende manieren worden geweekt, zowel binnen, buiten of in een kas. De fenotypen die het laatst volwassen worden, bezitten de rijkste smaken en leveren puur genot voor de zintuigen!

De smaken en aromatische samenstellingen zijn zo complex dat het niet logisch zou zijn teveel in detail te gaan. Cannabis liefhebbers hoeven zich echter geen zorgen te maken, want Cloud 9 draait helemaal om smaak! Effecten en smaken zijn zeer speciaal en uniek, dus woorden kunnen nauwelijks beschrijven hoe het is om op Cloud 9 te zweven. Ze wekt een gevoel van innerlijke vrede, rust en geluk op, dus in feite een zware Indica stone van de beste kwaliteit!

Deze soort is wederom een project waarin de kennis uit twee werelden, de kweek en verkoop, wordt gecombineerd. Uitgesproken kennis over kweken en verkoopexpertise werd verzameld om een lijn met genen te produceren die in staat is te voldoen aan de hoogste eisen van toegewijde cannabis liefhebbers. Ervaar zelf wat het is om op Cloud 9 te zijn en bestel vandaag nog feminized zaden van deze Dampkring klassieker!

Genetica Indica 70% / Sativa 30%
Ouders N.Y.C. Diesel x Milky Way
Bloeitijd 60-70 days
Opbrengst Indoor 400-500 g/m2
Hoogte (Indoor) 50-100cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cloud 9 (Kiwi Seeds) feminized
Cloud 9 (Kiwi Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.