Kra Thum Khok 25x Extract (5 gram)

Kra Thum Khok is een nauwe verwant van Mitragyna speciosa, ook bekend als Kratom. Mitragyna hirsuta (de botanische naam) heeft, net als Kratom, een paradoxaal effect - de effecten zijn tegelijkertijd zowel stimulerend als ontspannend. Beginners moeten gewaarschuwd worden, de effecten treden nogal snel in en duren meerdere uren - houd je aan de aanbevolen hoeveelheid.

9,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kra Thum Khok - Mitragyna hirsuta, een nauwe verwant van Mitragyna speciosa

Kra Thum Khok (binomiale naam Mitragyna speciosa) is nauw verwant aan Kratom, Mitragyna speciosa. Mitragyna heeft, net als Kratom, een paradoxaal effect (het moet in de familie zitten) - de effecten zijn tegelijkertijd stimulerend en ontspannend. Nieuwkomers moeten gewaarschuwd worden, de effecten treden namelijk nogal snel in en duren meerdere uren - zoals gebruikelijk is bij nieuwe ervaringen, moet je geen waaghals zijn, maar je houden aan de aanbevolen hoeveelheid.

Dosering

Als je bekend bent met Kra Thum Khok, kun je 0,8-1,0 gram nemen. Beginners zouden 0,6 gram moeten gebruiken. Doe dit in een kopje heet water en laat het brouwsel 30 minuten trekken. Drink dan langzaam de thee op gedurende 30 minuten.

Inhoud: 5 gram

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kra Thum Khok 25x Extract (5 gram)
Kra Thum Khok 25x Extract (5 gram)