Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden

(2)

Ephedra sinica (Chinese ephedra, Ma Huang) staat al millennia bekend om haar medicinale eigenschappen. De gedroogde bladeren van de ephedraplant fungeren als een natuurlijke stimulans en energiebooster en hebben een eetlustremmend effect. Met onze verse ephedra sinica-zaden kan je nu met gemak thuis je eigen plant kweken.

4,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Ephedra Sinica-Zaden: Kweek Thuis Je Eigen Ephedraplant

Ephedra sinica, ook bekend als Chinese ephedra of Ma Huang, is een plant van de familie van de Ephedraceae die in delen van Noordoost-China, Rusland en Mongolië groeit. Inheemse volkeren uit deze gebieden weten al minstens 5000 jaar van de ephedraplant en gebruiken het om de therapeutische en medicinale eigenschappen.
Het effect van Ephedra is stimulerend en energieverhogend en helpt hongergevoelens te verminderen. Hier in het Westen is Ephedra recentelijk populair geworden als een natuurlijke stimulans en een gewichtsverliessupplement.

Ephedra is niet heel moeilijk te kweken en vereist geen bijzondere kweekskills. Je kan de planten laten ontkiemen en onder gematigde omstandigheden binnen of buiten kweken, alhoewel ephedra de voorkeur geeft aan wat warmte en genoeg zon. Als je in een kouder klimaat leeft, zoals dat van het VK, is het misschien het beste om de plant binnen te kweken.

Ephedrathee maken

Je kan de bladeren van de ephedraplant simpelweg plukken en ze uithangen om te laten drogen. Eenmaal gedroogd, maal je de bladeren en gebruik je ze om ephedrathee te maken, die het stimulerende effect heeft. De aanbevolen dosering voor twee kopjes ephedrathee is om 10 gram gedroogde bladeren te nemen en die 10 minuten te laten weken. Daarna giet je de thee in een koffiefilter. Je kunt naar eigen smaak suiker, honing of zoetjes toevoegen.

Bevat: Ma Huang (Ephedra sinica) 20 Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  21/Aug/2019

  Poor germination
  Of the 20 seeds, only 2 seeds sprouted

  01/Oct/2018

  Leider mäßige Erfolgsrate
  Die Keimrate liegt bei mir aktuell bei ca. 20%. Ich hoffe, dass die anderen Samen mit etwas Liebe und gutem Zuspruch auch noch keimen.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden
Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden
Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden
Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden
Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden
Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.