RAW Six Shooter

(7)

De Raw Six Shooter verandert je manier van rollen voorgoed. Vul hem simpelweg met voorgedraaide cones, voeg wat wiet toe, geef er een tik op en je bent klaar om te blowen!

€ 19,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
Product accessories:
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Raw - Six Shooter: tot 6 gevulde joints in een handomdraai

De Raw Six Shooter stelt blowers in staat om moeiteloos 1, 2, 3 of 6 king-size joints per keer te vervaardigen. Dit apparaat spaart je duimen wanneer je de enige roller in je groep bent. Zo fabriceer je in een handomdraai zoveel joints als nodig voor de volgende sessie. Daarnaast hoef je hiermee niet te rollen wanneer je gigantisch high bent.

De Six Shooter bestaat uit een groot plastic compartiment, een deksel, een schijf en een pin.

HOE MAAK JE 1-3 JOINTS PER KEER?

Om 1-3 joints per keer te maken, draai je de pin los en kies je het aantal gaten dat je wilt gebruiken. Zodra deze zichtbaar zijn, draai je de pin weer aan. Vul elk gat met een voorgedraaide cone. De Six Shooter is compatibel met de Classic King Size- en Organic King Size-cones van Raw. Vermaal je favoriete soort en sprenkel het plantaardige materiaal erin. De verhoogde lipjes voorkomen dat er bovenaan kruid verloren gaat.

Bevestig het deksel en houd dit er stevig op. Tik de onderkant van het compartiment zo’n 8-10 keer tegen een hard oppervlak. Dit zorgt ervoor dat je wiet strak in elke cone zit. Verwijder het deksel en plaats het compartiment omgekeerd op tafel op het deksel. Druk op de onderkant om elke joint uit het gat te duwen. Gebruik indien nodig de pin om elke joint verder aan te stoppen en blowen maar!

HOE MAAK JE 6 JOINTS PER KEER?

Bereid je je voor op een flinke sessie? Dan zul je 6 joints per keer moeten vullen. Ditmaal draai je de pin niet los, maar schroef je deze er volledig uit. Vervolgens haal je het deksel eraf en plaats je de pin terug.

Doe een voorgedraaide cone in elk gat en vul met wiet. Plaats het deksel weer terug en houd het stevig gesloten. Tik tegen de bodem van het compartiment om elke cone te vullen. Haal het deksel eraf en plaats het toestel ondersteboven op het deksel. Verwijder de joints door de onderkant van het compartiment tegen het deksel te duwen.

Laat de sessie maar starten!

RAW Six Shooter Product Informatie
Merk RAW
Type Cones, Rolmachines

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    13/Aug/2021

    Erg handig tijdens een feestje
    Oorspronkelijk gekocht met het idee om te gebruiken voor feestjes maar inmiddels ook regelmatig in gebruik voor gewoon 1 of 2 jointjes. Zeer eenvoudig in gebruik

    R. D.
    27/May/2021

    Perfect
    Zelfs als je een ervaren roller bent is dit toestel toch een stuk makkelijker. Supereenvoudig in gebruik. In een mum van tijd maak je de smokies. Werkelijk een ervaring.

    L. H.
    16/Feb/2021

    Ideaal
    Heel makkelijk in gebruik, even testen hoeveel je nodig hebt voor hoeveel joints maar echt een uitkomst. Scheelt veel tijd en moeite. Een aanrader!

    K. D.
    18/May/2020

    Super easy
    Perfekt für Situationen in denen es schwirig wäre normal einen zu bauen. Einfach Cones einfügen, Mische rein , und Schütteln.

    P. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
RAW Six Shooter
RAW Six Shooter
RAW Six Shooter
RAW Six Shooter
Je bezoekt onze Nederlandse website.