Tangie Ghost Train (Little Chief Collabs) feminized

(3)

Tangie Ghost Train van Little Chief Collabs is een sativa dominante, feminized hybride, geproduceerd om tot de hoogste sativa klasse te behoren. Ze is een kruising van DNA Genetics' Tangie en Ghost Train Haze #1 van Rare Dankness. Het resultaat is een krachtige, snelbloeiende sativa met de ongelooflijke smaak en geur van mandarijn. De gerookte toppen wekken een lekkere, euforische buzz op.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (3)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Little Chief Collabs – Tangie Ghost Train: Een traktatie met de geur van mandarijn

Tangie Ghost Train is een elite cannabis soort, zorgvuldig gekweekt dankzij een samenwerkingsverband tussen DNA Genetics en Rare Dankness, als het eerste Little Chief Collabs project. Ze is een sativa dominante, feminized hybride, met een uitmuntende genetische achtergrond. De voor deze kruising geselecteerde ouders zijn beiden opmerkelijke sativa supersterren: Tangie, een bekroonde kampioen, beroemd binnen de cannabis gemeenschap, en Ghost Train Haze #1. Tangie Ghost Train wordt gekenmerkt door de uitmuntende eigenschappen van beide ouders en is een verrukkelijk, krachtig en snelbloeiend meesterwerk.

Deze soort wordt gekenmerkt door uitgesproken sativa kweekeigenschappen en groeit op tot een grote en krachtige plant. Tijdens de bloei zal ze aanzienlijk stretchen en doorbuigen onder het gewicht van massieve, compacte toppen die bedekt zijn met glanzende hars en vurige, oranje stampers. De takken zullen vaak ondersteuning nodig hebben met bamboestokken of iets dergelijks, zodat de toppen zo zwaar mogelijk kunnen worden zonder angst de takken te breken. Tangie Ghost Train heeft ongeveer 9-10 weken nodig om een forse oogst te produceren.

Tangie Ghost Train wordt gekenmerkt door zeer herkenbare mandarijn- en citrussmaken, die ze van haar Tangie ouder heeft geërfd. De ongelooflijke smaak wordt vergezeld door een overweldigende sensatie van zalige euforie, met dank aan Ghost Train Haze en haar uitgesproken, cerebrale high. De soort is rijk aan THC en er is niet veel nodig om de effecten van Tangie Ghost Train te voelen.

Tangie Ghost Train is een verbluffende plant die eigenschappen bezit die geliefd zijn bij sativa liefhebbers. Er kan gerust worden gesteld dat de hoogwaardige, genetische achtergrond dit sativa wonder tot buitengewone hoogten duwt, en de beperkte verkrijgbaarheid maakt haar absoluut een bijzondere traktatie voor speciale gelegenheden.

Tangie Ghost Train (Little Chief Collabs) feminized Product Informatie
Merk Little Chief Collabs
Ouders Tangie x Ghost Train Haze 1
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    25/Oct/2022

    Das Beste was ich geraucht habe.
    Geschmack: Mandarine mit Benzin Wirkung: erst wach gesellig dann bettfertig Ertrag: pro Pflanze 85 gr trocken (300watt LED) Die Verpackung beweist beste Qualität. Die Samen waren riesig!!! Meine NR 1 Sorte!!! Für immer und ewig

    S. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (3)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tangie Ghost Train (Little Chief Collabs) feminized
Tangie Ghost Train (Little Chief Collabs) feminized
Tangie Ghost Train (Little Chief Collabs) feminized
Tangie Ghost Train (Little Chief Collabs) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.