Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Magic Truffles Kweekset 'Mexicana'

Magic Truffles Kweekset 'Mexicana'

De Psilocybe Mexicana is een van de bekendste paddenstoelensoorten die sclerotia produceert. Deze soort werd 'het vlees van de goden' genoemd door de inheemse mensen van Zuid-Amerika, en dat is niet voor niets. Als je een grotere dosis neemt, kun je in contact komen met je eigen goddelijkheid. Psilocybe Mexicana is de soort waar Albert Hofmann psilocine en psilocybine uit isoleerde.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.00/5 (3)

35,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (2)
 • Restricties

Magische Truffels thuis kweken is nu makkelijker dan ooit en met snel resultaat. Een goede oogst vergt weinig werk. Verwijder simpelweg de deksel (functioneert tevens als zeef) van de shaker en wacht drie dagen. Neem na deze drie dagen de inhoud van de shaker en plaats deze op de zeef. Was het geheel onder de kraan totdat alleen de Magische Truffels overblijven. Vers geoogste Magische Truffels kunnen tot 15 dagen na de oogst bewaard worden op een koele en donkere plek, bijvoorbeeld in de koelkast bij een temperatuur van 4 graden Celsius.

De Psilocybe Mexicana is waarschijnlijk de meest bekende psilocybine soort die sclerotia ontwikkelt. Relatief gezien is het een vrij milde soort, maar zeker niet te onderschatten. Deze soort heeft zijn naam 'Flesh of the Gods' meer dan verdient – de inheemse bevolking van Zuid-Amerika gebruikte de Mexicana duizenden jaren voor een verhoogde gemoedstoestand en om een contact te leggen met hun goden.

Het was overigens de Psilocybe Mexicana waaruit Albert Hoffman voor het eerst psilocybin en psilocin isoleerde. Hoewel de Psilocybe Mexicana relatief mild is, verandert het de perceptie gemakkelijk – voor beginners raden wij een dosis van 5 gram aan. Dit is voldoende om “de werkelijkheid te veranderen” en om de wereld in een compleet ander perspectief te zien. Je zult niet gaan hallucineren met een dergelijke dosis, maar je zult zeker merken dat kleuren en geluiden levendiger zijn. Bij een dosis vanaf 10 gram of meer zullen de effecten sterker zijn en een dosis van 15 gram is een droom die uitkomt voor psychonauten – realiteit gaat compleet het raam uit en maakt plaats voor jouw eigen creativiteit. Tijdens de vroege stadia is het mogelijk om je wat ziekjes te voelen – ter voorkoming van deze ongewenste bijwerking, raden wij aan om truffels op een lege maag in te nemen. Magische Truffels kunnen ingeslikt worden, gegeten of gedronken in thee of brouwsel. Je kunt de truffels bijvoorbeeld 20 minuten laten sudderen in heet water. Laat het geheel echter niet koken, want teveel warmte kan de werkzame stoffen in de truffels verminderen.

De werking van Magische Truffels begint ongeveer 15 - 45 minuten na inname. Veel mensen geven aan koude rillingen en drang om te gapen ervaren te hebben voor een trip, maar vrees niet want dat is compleet normaal. Dit zijn tekenen dat het effect van de truffels begint en dat je de grip op realiteit begint de verliezen. Zintuigen versterken en jouw gedachtegang rijdt vervolgens op een snelweg die afwijkt van de norm. Dit alles gaat gepaard met toevallen van de slappe lag en een sterk gevoel van euforie en een zijn met moeder natuur.

Totale opbrengst is 8 porties.

WAARSCHUWING:

Truffels zijn niet geschikt voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar. Magic Truffels zijn een hulpmiddel om in contact te komen met het dieper bewustzijn en om gevoelens en stemmingen te versterken. Eet daarom geen truffels, wanneer je in een slechte stemming, depressief bent of lijdt aan een geestelijke stoornis . Magic Truffels zijn geen partydrugs en behoren daarom ook niet zo gebruikt te worden, het resultaat kan onaangenaam zijn. Niet in te nemen in combinatie met alcohol of andere (voorgeschreven of illegale) drugs of medicijnen. Niet voor gebruik als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Vermijd het besturen gemotoriseerde voertuigen en deelname aan het openbaar verkeer voor minimaal 8 uur na inname van de Magic Truffles.

VIDEO


   


  Door op 13/Jun/2014 :
  (4)

  Titel : tres bonne truffe mais un kit sur trois est contaminé
  Reactie : super effets super culture mais sur 30 kit acheté, seulement 22 étaient vraiment saint avec de la matière blanche. les 8 autres étaient contaminés avec de la matière brune claire. ET MÊME CI LE KIT EST ENCORE CULTIVABLE DANS CES CONDITION, le rendement du kit contaminé est moindre! environ 35 a 40 grammes au lieux des 70 a 80 grammes annoncé par le vendeur!

  Door :
  (3)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 06/Jan/2014 :
  (5)

  Titel : Mexicana
  Reactie : Super teil einfacher seine eigenen Trüffel ernten geht es garnicht. Das abwaschen und putzen der Trüffel ist zwar etwas nervig aber es lohnt sich!! Top ertrag lohnt sich auf jeden Fall!!!


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Van elik | 2014-07-02 21:23:48

How many grams can this kit produce?

administrator

On average and in ideal circumstances and care, these kits can yield 60 to 80 grams.

Van Andrey | 2014-05-13 11:52:30

Hello! For how long term could I store the magic truffles grow kit in the fridge? (unopened)

administrator

Mushrooms and truffles are very robust creatures, but we highly recommend to start the growing process instantly after receiving your kit. If you need to store a kit, you can put it in the refrigerator - at 3-5°C the box will be preserved for a maximum of 3 to 4 weeks. Important: store the box in an air sealed plastic bag to prevent contamination.

Page: 1
Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.