Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Magic Truffels Kweekset 'Pajaritos'

Magic Truffels Kweekset 'Pajaritos'

Pajaritos is Spaanse voor 'kleine vogel' - met deze magic truffles kun je jouw geest laten rondvliegen als een kolibrie. Je hebt geen speciale kennis nodig om met deze kweekset magic truffles te kweken - je hoeft alleen maar drie dagen geduld te investeren. Psilocybe Pajaritos is de perfecte keus voor als je samen met je vrienden wilt trippen, want het is zeer relaxed en ontspannen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.5/5 (4)

35,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Het is nu makkelijker dan ooit om zelf je eigen Magische Truffels te kweken. Deze speciale kweeksets vergen geen speciale kennis of moeite van je en producren snel resultaat. Verwijder de deksel (functioneert ook als zeef) van de shaker en laat het drie dagen open. Na deze drie dagen, neem je de inhoud van de shaker en plaats je deze op de zeef.  Was vervolgens het geheel onder de kraan totdat alleen de Magische Truffels overblijven. Vers geoogste Magische Truffels kunnen tot 15 dagen na de oogst bewaard worden op een koele en donkere plek, bijvoorbeeld in de koelkast bij een temperatuur van 4 graden Celsius.

Pajaritos is een Spaanse term voor “kleine vogel” en met goede reden. De Psilocybe Pajaritos is wat sterker dan de Mexicana, maar de trip zelf is relaxed en sociaal met een vrolijke stemming en een ‘fladderende’ geest. Psilocybe Pajaritos is ook wel bekend als ‘Maya Magie’ en sommige gebruikers ervaren milde hallucinaties met deze soort. 

De werking van deze Magische Truffels begint ongeveer 15 - 45 minuten na inname, afhangend van de dosis en het tijdstip van jouw laatst geconsumeerde maaltijd. Wij raden aan om truffels op een lege maag te consumeren – dit verminderd de kans op misselijkheid die ervaren kan worden in de periode voordat de trip in effect gaat. Een trip houdt gemiddeld gedurende 4 tot 6 uur aan. Gebruikers met een lagere tolerantie kunnen langere trips ervaren, tot 8 uur lang. Je kunt koude rillingen en drang om te gapen ervaren voordat een trip begint. Vrees niet, want dit zijn tekenen dat de psilocybin begint te werken.

Wat je kan verwachten van een trip onder invloed van deze Magisch Truffels: hilarische uitbarstingen, verhoogde levendigheid van kleuren en geluid, introspectieve gedachten, een gevoel van saamhorigheid (met je vrienden of als je alleen tript bij een hogere dosis, met moeder natuur of zelfs het hele universum), golven van energie die door het lichaam gaan, visioenen met gesloten ogen, drang om te praten en extreme creativiteit. Als je weinig tot geen ervaring hebt met Magic Truffles, kan je het beste beginnen met een lage dosering van 3 tot 5 gram. Dit is de drempel die de realiteit licht bekrast – je zult voelen dat er iets veranderd is, maar je kan er je vinger niet op leggen. Deze trip wordt vaak als moeilijk ervaren, omdat de effecten vooral onderbewust zijn. Meer ervaren gebruikers nemen 10 gram en ervaren psychonauten zullen kiezen voor een dosis van 15 gram.

Totale opbrengst is 8 porties.

WAARSCHUWING:

Truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen - gebruik ze niet voor je achttiende verjaardag. Niet in te nemen als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Eet ook geen truffels als u depressief bent of aan een geestelijke stoornis lijdt. Niet te combineren met alcohol of andere drugs, stimulerende middelen of medicijnen. Vermijd na inname van deze truffles het besturen gemotoriseerde voertuigen en deelname aan het openbaar verkeer voor minimaal 8 uur.

VIDEO


   


  Door op 14/Apr/2014 :
  (4)

  Titel : Strepitosi!!!
  Reactie : Devo dire che cambiano molto da tutti quelli che per ora ho provato .. Sensazioni veramente intense con cambi di colore , momenti di allegria , discorsi importanti o semplicemente bizzarri! Consigliati per un esperienza di gruppo ma sopratutto in mezzo alla natura! Unica pecca purtroppo non sono usciti 80 grammi ma solo 54!

  Door :
  (4)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 01/Feb/2014 :
  (5)

  Titel : very fast
  Reactie : Its very fast to grow it,only open it and remove the plastic, and it is good, wait 3 days,i got 56g https://imagizer.imageshack.us/v2/901x676q90/198/bylu.jpg https://imagizer.imageshack.us/v2/901x676q90/801/fxhl.jpg https://imagizer.imageshack.us/v2/901x676q90/580/4l0q.jpg https://imagizer.imageshack.us/v2/507x676q90/690/edng.jpg

  Door op 28/Jan/2014 :
  (4)

  Titel : Nice
  Reactie : Its fun to grow your own truffles.. got around 55g out of it. Not that strong but still nice. If there was still the 2 for 1 special i'd buy them again.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.