Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Magic Truffles Kweekset 'Tampanensis'

Magic Truffles Kweekset 'Tampanensis'

Psilocybe Tampanensis was de eerste truffel die ontdekt werd. In het wild is het een erg zeldzame variëteit. Hij werd in 1977 bij Tampa (wie had dat gedacht?), Florida, ontdekt. Paul Stamets, wereldwijd dé schimmelexpert, ontdekte een jaar later een manier om deze magic truffle-soort te kweken. De bijnaam "Steen der Wijzen' is goed gekozen, want ze veroorzaken een filosofische ervaring.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 5.00/5 (6)

35,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Magic truffles verbouwen met deze grow-kits gaat vlug en is een fluitje van een cent. Geen speciale kennis of inzet is vereist! Haal de deksel van de container en laat deze open voor 3 dagen –alles wat je dus nodig hebt is een beetje geduld. Na deze 3 dagen verwijder je de inhoud (of delen daarvan) van de container en doe deze in de deksel (dit is eigenlijk een zeef). Houd de zeef onder de kraan en spoel deze af met koud water tot alleen de Magische Truffels overblijven – het schudden van de zeef gedurende dit proces is een goed idee. De geoogste verse Magische Truffels hebben een houdbaarheid van maximaal 15 dagen wanneer ze bewaard worden op een donkere en koele plek – het beste is in je koelkast, op een temperatuur van 4°C.

Psilocybe Tampanensis was de eerst ondekte magische truffel en is extreem zeldzaam in het wild. Het was als eerst gevonden in Florida in de buurt van Tampa ( wie zou dat ooit geraden hebben hè?) in 1977 waarna 1 jaar later, ‘s –werelds leidende expert op het gebied van Funghi Paul Stamets een manier vond om ze verbouwen. Alle truffels van deze soort die vandaag de dag beschikbaar zijn, zijn terug te voeren naar dat ene gevonden exemplaar in Florida. De bijnaam "Philosopher's Stone" is zeer passend omdat deze een zeer filosofische ervaring bezorgt naast lachbuien, andere inzichten en een warm euforisch gevoel.

De smaak laat zich het best omschrijven als nootachtig met een zure nasmaak. Om de impact van deze magische knobbeltjes te testen wordt aanbevolen te beginnen met een drempel dosis van 3 tot 5 gram. Sommige gebruikers melden dat dit de meest zware ervaring was omdat de effecten min of meer vanuit je onderbewustzijn komen; je zintuigen worden aangescherpt en je kan iets totaal anders voelen dan dat het eigenlijk is maar tegelijkertijd is het zeer lastig om aan te wijzen wat er precies is veranderd. Bij doseringen van 7-10 gram zijn de effecten een stuk meer uitgesproken en de consumptie van 15 gram moet voorbehouden blijven voor echte psychonauten. Binnen 15 tot 45 minuten na inname beginnen de eerste effecten op te treden, welke meestal in de vorm van warme en koude rillingen komen samen met de drang om te gapen. De beste en meest intense ervaring wordt bereikt bij het nemen van de truffels op een lege maag. De duur van de ervaring verschilt van persoon tot persoon, maar als een vuistregel moet je verwachten dat het 4 tot 6 uur zal duren – gebruikers met een zeer lage tolerantiegrens kunnen zelfs dingen waarnemen tot 8 uur na inname.

Totale opbrengst is 8 porties.

WAARSCHUWING

Magische truffels moeten altijd gebruikt worden in een veilige omgeving. Als het de eerste keer is, is het een goed idee om een vriend met ervaring bij je te hebben voor het geval dat je misselijk of angstig wordt. Niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar. Combineer nooit magische truffels met antidepressiva, alcohol, stimulerende middelen, andere drugs of sterke voorgeschreven medicatie. Vermijd het besturen gemotoriseerde voertuigen of het besturen van machines na de consumptie van magische truffels voor ten minste 8 uur. Zwangere en borstvoeding gevende vrouwen moet zich logischerwijs geheel onthouden van de consumptie van magische truffels.

VIDEO


   


  Door op 27/Feb/2015 :
  (5)

  Titel : God bless Paul Stamets
  Reactie : I would like to commend all the peeps who put in the work at Zamnesia for making such life accessible to people like me. back slaps to you all!

  Door :
  (5)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 29/Apr/2014 :
  (5)

  Titel : perfect
  Reactie : easy and great optik,

  Door :
  (5)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 14/Apr/2014 :
  (5)

  Titel : 80 grams
  Reactie : Package arrived after 3 days and I harvested without leting it sit for 3 days. 80 grams harvested!! Ate 10g each with 2 friends and it was pretty intense but not a strong trip, next time I will eat 15g for perhaps stronger visual effects. Very nice product n I recommend for anyone - fresh truffles r the best!

  Door op 28/Jan/2014 :
  (5)

  Titel : Pazzeschi!!!
  Reactie : Beh ero un pò scettico sulla riuscita dei tartufi .. poi dopo 3 giorni voilà!! Ne sono uscite otto porzioni come descritto e come viaggio sono molto intensi due ore di risate con due ore di grandi discorsi!! Li consiglio a tutti sito affidabile veloce e soprattutto pacco anonimo continuerò sicuramente a comprare continuate così!


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.