Super Auto Lemon Haze (Makka Seeds) feminized

Makka Seeds creëerde een autoflowering soort voor Haze liefhebbers die dol zijn op de karakteristieke mix van citroen en wierook, gecombineerd met extra grote oogsten. Super Auto Lemon Haze is een kruising tussen een speciale Haze plant met Neville's Haze, gestabiliseerd met de beroemde "super auto" genen, ontwikkeld door kweker Stitch. De levenscyclus is in 95-105 dagen voltooid.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 24.00
 • Aantal zaden: 3 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Makka Seeds - Super Auto Lemon Haze: Neville's Haze gekruist met Stitch 0.2

Er is een kweker, Stitch genaamd, die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hoogproductieve autoflowering soorten, ook wel bekend als "super auto's". Deze hebben een langere levenscyclus, vergeleken met autoflowering varianten die na bijvoorbeeld 60-70 dagen kunnen worden geoogst, maar de opbrengst ligt veel hoger dan wat de gemiddelde autoflowering soorten kunnen produceren. Makka Seeds gebruikte de genen van Stitch 0.2 om een kruising van een speciale Haze (KC Brains) en Neville's Haze (Mr. Nice) te stabiliseren. Het resultaat is een autoflowering Haze hybride zoals de wereld nog niet eerder zag.

Naast kracht en aroma's, zijn het de basis kweekeigenschappen die deze soort superieur maken ten opzichte van veel andere autoflowering soorten. In goede buitenomstandigheden, kunnen kwekers planten verwachten met een hoogte van 150-300cm. Deze soort presteert het beste in extra grote containers met een capaciteit van 25 liter of hoger. Dagelijkse groei van 2-4cm en verbluffende opbrengsten van 250-500g per plant zullen de beloning zijn voor deze extra wortelruimte. Super Auto Lemon Haze ontwikkelt zich in 95-105 dagen van zaad tot oogst en levert binnen tot 300-500g/m².

Super Auto Lemon Haze levert de karakteristieke aroma's van Haze met een sterke invloed van limoen en een vleugje wierook. Het is bijna onmogelijk te proeven of dit een autoflowering soort is of niet. De genetische opmaak bestaat uit bijna 95% Sativa genen en slechts 5% van het genetische materiaal komt van Ruderalis. Dit wordt niet alleen gereflecteerd in de smaak, maar ook in de ongelooflijke kracht van Super Auto Lemon Haze. Beide Haze ouders hebben het bont gemaakt als het gaat om THC niveaus, wat resulteert in 19% THC bij hun nakomelingen. De krachtige effecten leveren lichamelijke en mentale energie en kunnen het beste overdag worden gebruikt.

Super auto's kunnen een zeer goede optie zijn als tijd niet van het grootste belang is en dit geldt niet uitsluitend voor buitenkwekers die grote planten willen oogsten aan het eind van de zomer of het begin van de herfst. Een manier om het ware potentieel van een autoflowering soort te evalueren, is de eindopbrengst af te zetten tegen de duur van de levenscyclus. Deze variant heeft dan misschien 13-14 weken nodig, maar de opbrengsten zijn absoluut de moeite waard!

Genetica 95% Sativa / 5% Rudiralis
Bloeitijd 95-105 days from seed to harvest
THC 19%
CBD 0.1%
CBD:THC 1 : 190
Opbrengst Indoor 300-500 g/m2
Hoogte (Outdoor) 150-300cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Auto Lemon Haze (Makka Seeds) feminized
Super Auto Lemon Haze (Makka Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.