Amnesia (Makka Seeds) feminized

Amnesia van Makka Seeds is bedoeld voor veeleisende personen. Het internationale team van kwekers bij Makka Seeds gebruikte een stekje van de legendarische Hy-Pro Amnesia, een van de beste versies van Amnesia, en verkortte de bloeiperiode naar 70 dagen. Effecten zijn belachelijk sterk en de typische, energieke Amnesia head rush kan worden verwacht. Opbrengsten tot 600g/m² binnen zijn haalbaar.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 24.00
 • Aantal zaden: 3 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Makka Seeds - Amnesia: Tilt kracht naar het hoogste niveau

Makka Seeds gebruikte een elitekloon van de beruchte Hy-Pro Amnesia om een goed presterende Haze hybride te maken die alle andere Amnesia's op de markt overtreft. Het enige obstakel dat moest worden overwonnen, was de vrij lange bloeiperiode van ongeveer 11-16 weken voor Hy-Pro's versie, waarop sommige kwekers afknapten die doelden op de perfecte balans tussen oogstmoment, kracht en eindopbrengst. Een team kwekers van Makka Seeds ging aan de slag en kwam met een verbeterde versie van de Hy-Pro Amnesia, met een kortere bloeiperiode van ongeveer 70 dagen.

Het kweken van deze soort zal een heerlijk klusje zijn. Absolute beginners willen misschien beginnen met een indica-dominante soort, maar zelfs kwekers met beperkte ervaring kunnen deze soort gemakkelijk aan. Experts zouden ook tenminste eenmaal in hun leven Amnesia moeten kweken. Met de versie van Makka Seeds, zal de gemiddelde kweker de gewenste resultaten behalen. Deze plant is bestand tegen ongedierte en kan worden gekweekt op aarde, kokos, hydro, noem maar op! Amnesia reageert ook goed op de ScrOG methode en zal betrouwbaar het net uitvullen. De luchtvochtigheid moet wel in de gaten worden gehouden, omdat schimmels mogelijk een probleem kunnen vormen.

Welk krachtniveau kan worden verwacht van Amnesia van Makka Seeds? Nou, de meest intense! De typische Amnesia rush kan worden gevoeld, wat een licht verhoogde hartslag inhoudt, gecombineerd met een zeer energieke high in je bol. Sommigen beweren dat de high bijna psychedelisch is. Feit is dat de wensen worden vervuld van liefhebbers van opwekkende Sativa effecten en misschien krijgen ze nog wat extra. THC niveaus werden getest op 20%, wat een basisvereiste is voor een soort als Amnesia. De smaken dragen ook bij aan de algehele, buitengewone kwaliteit van deze wiet. Verwacht een mix van verschillende Haze aroma's met cederhout, anijs en citroen.

Makka Seeds creëerde een versie van Amnesia die niet alleen handig is voor kwekers al het gaat om oogstmoment en betrouwbaarheid; ze overtuigt ook als het aankomt op kracht, verschijning en smaken. Andere Amnesia Haze hybrides mogen oppassen voor de versie van Makka Seeds. Ze heeft duidelijk het vermogen om andere sativa-dominante hybrides te laten zien hoe het moet, in een bloeiperiode van slechts 70 dagen.

Genetica Sativa-dominant
Ouders Afghan x Neville
Bloeitijd 70 days
THC 20%
Opbrengst Indoor 600 g/m2
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia (Makka Seeds) feminized
Amnesia (Makka Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.