Zamnesia Merchandise-ontwerpwedstrijd

Zamnesia Merchandise-ontwerpwedstrijd 2020

Bij Zamnesia houden we van nieuwe, onontgonnen ideeën. Daarom hebben we de Zamnesia Merchandise Design Contest 2020 in het leven geroepen. Daarbij kunnen fans en designliefhebbers hun ideeën voor nieuwe merchandise delen.

De Zamnesia Jury ontving meer dan 300 inzendingen. Daaruit koos ze de 5 beste. De jury heeft de inzendingen voornamelijk beoordeeld op originaliteit, stijl en deskundigheid.

Vanaf vandaag kun je stemmen op jouw favoriet van deze 5 genomineerden. Inderdaad; jij kiest de winnaar van de Zamnesia Merchandise Design Contest! Het ontwerp met de meeste stemmen wint. Kies wel verstandig; je kunt maar op 1 inzending stemmen.


Hoe kan ik stemmen?

 1. Bekijk de top 5 inzendingen.
 2. Als je een design beter wilt bekijken, ga dan met de muis over de afbeelding op je computer of klik erop als je met je mobiele telefoon stemt. Klik ernaast om weer terug te gaan.
 3. Selecteer je favoriete design door het vakje met het nummer van jouw favoriete ontwerp aan te vinken.

Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 10 april middernacht. Houd er wel rekening mee dat je slechts eenmaal kunt stemmen. Als je je stem hebt ingediend, ligt je keuze vast. De uitslag maken we 13 april bekend. Succes!

Welk design is jouw favoriet?


  Jouw design in de top 5?

  Zit jouw design bij de top 5? Gefeliciteerd! Je bent een van de winnaars en mag stemmen gaan werven voor jouw design. Als het goed is, heb je een persoonlijke e-mail ontvangen met nadere instructies. Zou je daar zo snel mogelijk op willen reageren?


  De wedstrijd gemist?

  Wil je nooit meer een wedstrijd van Zamnesia missen? En wil je als eerste weten wanneer deze designs in de verkoop komen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte!
  Disclaimer

  Wedstrijdregels kunnen we zonder aankondiging veranderen en bijwerken. Ervaar je problemen? Neem dan contact op via [email protected].

  Zamnesia Merchandise