Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Peyote 3-Cluster (Lophophora williamsii)

Peyote 3-Cluster (Lophophora williamsii)

Peyote (Lophophora williamsii), ook bekend als El Mescalito, raakte bijna in vergetelheid toen de Spaanse veroveraars het demoniseerden in de 16de eeuw, maar gelukkig overleefde deze heilige cactus het verbod en nu kan je je eigen exemplaar bestellen. De inheemse bevolking van Noord-Mexico en het Zuidwesten van de VS gebruikten het eeuwenlang bij hun rituelen, dus verantwoord gebruik is veilig.

Voorraadstatus: Niet op voorraad

 5.00/5 (1)

24,95 incl. Btw

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Peyote 3-Cluster: Drie peyotes met een gemiddelde diameter van 2-3cm

Peyote (Lophophora williamsii), door de inheemse bevolking ook wel Peyotl genoemd, is een heilige cactus die al eeuwen wordt gebruikt door de inheemse stammen in Noord-Mexico en het Zuidwesten van de VS. In de 16de eeuw verboden Spaanse veroveraars het gebruik en recentelijk werd het een bedreigde plantensoort, omdat het teveel werd geoogst en er een gebrek aan natuurlijke habitat was. Gelukkig heeft deze psychoactieve cactus het overleefd, waardoor ze nu weer volop beschikbaar is! Dit is een cluster met drie peyotes die elk een gemiddelde diameter hebben van 2-3cm.

ACTIEVE INGREDIËNTEN

Peyote bevat meer dan 50 alkaloïden, maar voor zover bekend is de meest actieve het sterke entheogen mescaline. De verse cactus bevat ongeveer 0,4% mescaline. Gedroogd bevat het plantenmateriaal grofweg 3-6%.

DOSERING

Minder is meer! Begin met een lage dosering en werk je omhoog tot je tevreden bent met het resultaat. Als duimregel geldt dat een gemiddeld tot sterke dosering 200-600mg is. Meer precies: 5mg per kilo lichaamsgewicht zal een goede spirituele ervaring opwekken. Voor een persoon van 70kg komt dit overeen met 350mg.

WAARSCHUWING

Peyote wekt een extreem krachtige ervaring op en moet daarom uitsluitend worden gebruikt in een veilige omgeving. Mocht je voor het eerst gebruiken, is het nooit een slecht idee om een ervaren psychonaut aan je zijde te hebben.

Het vlees van peyote heeft een extreem bittere smaak en het is bekend dat het misselijkheid veroorzaakt voordat enige psychoactiviteit kan worden gevoeld. De meeste (of bijna alle) mensen zullen hun maag legen voor de trip begint. Voordat je dit cadeautje van Moeder Natuur inneemt, probeer tenminste 6 uur niets te eten. Dit zal helpen meer van de mescaline te absorberen voordat je maag zich omkeert.

Denk er niet aan om deel te nemen aan het verkeer of zware machines te besturen als je onder de invloed bent van mescaline! Blijf uit de buurt van peyote als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Mix niet met voorgeschreven geneesmiddelen of alcohol. Niet gebruiken als je psychiatrische problemen hebt.

   


  Door op 20/Sep/2016 :
  (5)

  Titel : Amazing - as always!
  Reactie : Got two of these to offer as gifts to people who had shown me much generosity, and these two beauties turned out to be the best presents, hopefully they will have them for a lifetime!


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Switzerland, Norway

14 Andere producten in deze categorie