Mandalay (Ministry of Cannabis) feminized

(1)

Mandalay (feminized) van Ministry of Cannabis geeft een zeer goede opbrengst en je zult de oogst geweldig vinden; niet alleen vanwege de hoeveelheid wiet, maar ook vanwege haar geweldige smaak. Dit door Sativa gedomineerde soort is onvergelijkbaar met andere Sativa soorten en werd vernoemd naar het traditionele spirituele centrum van het Boeddhisme in Birma. Smaakt naar vanille en zoethout.

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 35.00
 • Aantal zaden: 5 € 35.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Ministry of Cannabis - Mandalay: Je zult weg zijn van haar ongelooflijke smaak

Mandalay van Ministry of Cannabis is het resultaat van de kruising tussen een pure Sativa met een Chronic die vervolgens opnieuw gekruist werd met een pure Sativa. Het resultaat hiervan is een absoluut uniek door Sativa gedomineerde soort met een geweldige smaak. De planten leveren een grote opbrengst en produceren een krachtige wiet, die je in extase zal wegvoeren.

Mandalay van Ministry of Cannabis is een zeer krachtige Sativa (80%) hybride met maar een heel kleine invloed van Indica die in staat is om binnen een bloeiperiode van 8-9 weken een ware monsteropbrengst te produceren.

Mandalay is niet zoals andere Sativa soorten. Deze schoonheid produceert binnen niet alleen een grote opbrengst van 500 g/m² (buiten een dikke 700 g/plant), maar haar wiet heeft ook een ongelooflijke smaak. De gerookte cannabis smaakt naar vanille en heeft de lekkere nasmaak van zoethout.

Mandalay produceert bruinharige toppen die volledig bedekt zijn met trichomen. Het uiteindelijke product van de Mandalay heeft een THC-gehalte van 20% en veroorzaakt een vrolijke, extatische high, die je geest meeneemt op reis naar het spirituele centrum van het Boeddhisme in Birma: Mandalay.

Merk Ministry of Cannabis
Genetica 80% Sativa / 20% Indica
Ouders Chronic x Pure Sativa
Bloeitijd 8-9 weeks
THC 20%
Opbrengst Indoor 500 g/m2
Opbrengst Outdoor 700 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mandalay (Ministry of Cannabis) feminized
Mandalay (Ministry of Cannabis) feminized
Mandalay (Ministry of Cannabis) feminized
Mandalay (Ministry of Cannabis) feminized
Mandalay (Ministry of Cannabis) feminized
Mandalay (Ministry of Cannabis) feminized