Auto Mary Jane (Ministry of Cannabis) feminized

Auto Mary Jane is een 'harig' beest met de potentie om 95 gram rookbare bloemen te produceren binnen slechts 63 dagen van ontkieming naar oogst! Deze automatisch bloeiende korte dame komt zelden boven een hoogte van 70 cm uit en is zeer resistent en robuust - de perfecte keus voor beginners met een kleine kweekruimte. Genoeg wiet met een THC-gehalte van 15%.

28,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 28.00
 • Aantal zaden: 5 € 28.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Ministry of Cannabis - Auto Mary Jane: Zeer resistent en robuust

Auto Mary Jane is een schattige dame met de potentie om een behoorlijk grote opbrengst te produceren binnen een zeer korte tijdspanne. De planten die uit deze gefeminiseerde zaadjes opgroeien bereiken een hoogte van slechts 70 cm, en toch zal de oogst tegen het eind van de hooguit 6 weken durende bloeiperiode zo'n 95 g/plant bedragen. De gehele levenscyclus van dit kleine beest duurt niet langer dan 9 weken tussen ontkieming en oogst. Dat, en het feit dat de planten zeer resistent en robuust zijn, zorgt ervoor dat deze variëteit een geweldige keus is voor beginners die alles uit hun kleine kweekruimte of klein stukje van de tuin willen halen - en ze is een erg goede keus voor commerciële kwekers die snelle resultaten willen.

De planten ontwikkelen nauwelijks takken, ze richten al hun energie op de groei van één grote centrale bloemcluster. De bloemclusters zijn niet zo dik als als je zou verwachten van een plant met een genetische samenstelling met 50% Indica, 30% Sativa en 20% Ruderalis, maar de grote hoeveelheid, het uiterlijk, de smaak en de kracht van de toppen zijn meer dan bevredigend. Als je haar buiten kweekt, kan iedere plant tot 190 gram opleveren, en de extreem lange, limoengroene en oranje stampers zijn iets wat je iedere dag ziet. De smaak van de rook is pittig en muskusachtig. Het THC-gehalte van 15% mag dan gemiddeld lijken, maar je kunt ervan uitgaan dat het meer dan genoeg is om je flink onder je kont te schoppen. Trouwens, het effect dat de gerookte wiet veroorzaakt is zeer aangenaam, je stemming verbetert, je gedachtenstroom versnelt en je voelt de behoefte om de hele nacht met je maten te praten.

Genetica 30% Sativa / 50% Indica / 20% Ruderalis
Bloeitijd 6 weeks from seed to harvest
THC 15%
Opbrengst Outdoor up to 190 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Mary Jane (Ministry of Cannabis) feminized
Auto Mary Jane (Ministry of Cannabis) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.