Auto Cheese NL (Ministry of Cannabis) feminized

(1)

In een levenscyclus van slechts negen en een halve week, zal Auto Cheese NL je dromen van een grote oogst vervullen, met veel solide toppen die, wanneer gerookt, jou zullen helpen evenwicht te bereiken. We moeten melden dat het aroma verbazingwekkend is en een van de belangrijkste eigenschappen van Auto Cheese NL van Ministry of Cannabis.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Ministry of Cannabis - Auto Cheese NL: Iets nieuws voor de zintuigen

Auto Cheese NL is een kruising tussen Auto Cheese en Auto Northern Lights van Ministry of Cannabis. Cheese is een variant van Skunk met een uitgesproken smaak. De inmenging van de krachtige genen van Northern Lights maakt Auto Cheese NL een sterkere en snellere versie van Cheese. De specifieke combinatie van genen is 30% sativa, 50% indica en 20% ruderalis. Ruderalis is het component dat een cannabis plant verandert in een autoflowering cannabis plant; de bloei is niet afhankelijk van de geleverde lichtcyclus.

Van zaad tot oogst heeft Auto Cheese NL slechts 65-67 dagen nodig. De oogst is vrij groot voor een autoflowering soort. Je kan tot 110g/plant bereiken als je binnen kweekt en buiten kan je de buit verdubbelen tot 220g/plant. Je kan veel grote en compacte toppen oogsten met deze dame, dat is zeker. Een ander geweldig punt is de versterkte weerstand tegen schimmels en ongedierte die afkomstig is van het Northern Lights erfgoed.

Auto Cheese NL bezit niet het hoogste THC-gehalte (16%), maar levert nog steeds een mellow, ontspannende high. Je zal je gelukkig en creatief voelen. Wat echt opvalt aan deze soort is de funky geur: Het is een mix van oude cheese, ook al wordt de aardsheid van de Northern Lights achtergrond hierdoor wel gezoet.

Ministry of Cannabis heeft iets nieuws toegevoegd aan de aroma collectie met Auto Cheese NL. Deze dame is eenvoudig te kweken en zal iedereen plezieren die haar wil proeven. En man, die geur is echt buitengewoon en uniek!

Auto Cheese NL (Ministry of Cannabis) feminized Product Informatie
Merk Ministry of Cannabis
Ouders Auto Cheese x Auto Northern Lights
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 16%
CBD Laag
Opbrengst Outdoor Tot 250g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    31/Aug/2020

    Pianta come dire spettacolare Zamnesia sempre numero one
    Pianta bellissima da vedere resina a scoppiare ed effetto completamente viola grande mi e solo dispiaciuto che da 3 semi alla fine uno solo e andato okk

    A. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Cheese NL (Ministry of Cannabis) feminized
Auto Cheese NL (Ministry of Cannabis) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.