Mandarin Haze (Ministry Of Cannabis) Feminized

(1)

Mandarin Haze van Ministry of Cannabis is een Sativa die, dankzij haar hoge THC-gehalte, opvalt met een krachtige en vrolijke high. Dat is echter nog niet alles. Het milde mandarijn aroma met een fruitige Haze smaak zorgt voor een zeer verfrissend hijsje waar je vast van houdt. Alsof dat nog niet genoeg is, is deze strain ook nog makkelijk te kweken en geeft ze hoge opbrengsten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Ministry Of Cannabis - Mandarin Haze: Wonderbaarlijk Verfrissende Haze

Mandarin Haze van Ministry of Cannabis is een energiegevende strain met een verrukkelijk mandarijn aroma waarvan het water je in de mond loopt. Bovendien geeft het een zeer opwekkende Sativa high. Tel daarbij op dat de strain simpel te kweken is en je hebt een Haze die zeker de moeite waard is om in 2018 te kweken.

Je kunt Mandarin Haze kweken in een hydro-systeem of in aarde, maar Ministry of Cannabis beveelt aan om de strain in aarde te planten en de toppen met aandacht te verzorgen. Zo komt namelijk het complexe smaakprofiel maximaal tot uiting. Met een bloeitijd van slechts tien weken, is het wachten daarnaast erg beperkt, gezien het feit dat het voornamelijk een Sativa is (85%). Als je de strain binnenshuis kweekt, kun je uitkijken naar een opbrengst van 600g/m². Kweek je de soort buitenshuis in optimale omstandigheden, dan kun je naar verwachting tot wel 750g per plant van deze Sativa van topklasse oogsten!

Laten we nu naar het beste deel kijken: het roken van deze prachtige dame. Ze mengt op een wonderbaarlijke manier een milde mandarijnsmaak met aardachtige en fruitige tonen. Oftewel, een combinatie die een zeer gebalanceerde en verfrissende ervaring geeft. Bovendien zijn de cerebrale Sativa-effecten die ze geeft perfect in harmonie met haar geweldige smaak. Ze bevat maar liefst tot wel 23% aan THC. Dat zorgt gegarandeerd voor een krachtige en opwekkende high. Ze heeft een geweldig opwekkend effect en is dan ook perfect als je je energieniveau en motivatie wilt verhogen als je in een dipje zit. Wees er gerust op dat je in het gezelschap van Mandarin Haze je stress binnen de kortste keren vergeet!

Mandarin Haze biedt echt een totaalpakket. Met een geweldig smaakprofiel en een aangename, opwekkende high, is dit een zoete Sativa die het waard is om in handen te krijgen.

Mandarin Haze (Ministry Of Cannabis) Feminized Product Informatie
Merk Ministry of Cannabis
Ouders Unknown Haze x Lemon Haze (Probably)
Genetica 15% Indica / 85% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 23%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 750g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    04/Jan/2021

    Mandarin Haze
    3 of 3 germinated, looks great so far

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mandarin Haze (Ministry Of Cannabis) Feminized
Mandarin Haze (Ministry Of Cannabis) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.