Early Queen x Afghan Haze (Mr. Nice) regular

Early Queen x Afghan Haze is een gelimiteerde variatie op de wijze waarop Mr. Nice doorgaans opereert. Ze is een snelgroeiende en hoogrenderende hybride met meerdere old school genen, die ze allemaal samenbrengt in één sterke klassieker. Early Queen x Afghan Haze is een redelijk makkelijk te kweken soort die bij ieder niveau van kweekervaring past. Ze zal niet lang beschikbaar zijn - wees snel!

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 15€ 70.00
 • Aantal zaden: 15 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Mr. Nice - Early Queen x Afghan Haze: Een gelimiteerde mix

Early Queen x Afghan Haze van Mr. Nice is enigszins anders dan waar je wellicht aan gewend bent bij Mr. Nice. Ze zijn advocaten van de old school soorten en proberen deze zo veel mogelijk te promoten. Maar zo nu en dan produceren ze iets nieuws en anders, terwijl ze wel trouw blijven aan hun ware ethos. Early Queen x Afghan Haze is precies dat, nl. een gelimiteerde soort die gemaakt is van de beste en meest aanvullende old school favorieten.

De high die zult beleven door deze complexe blend is waarschijnlijk een gemengde lichamelijke en geestelijke ervaring - deze leunt meer tegen een Haze/Sativa high aan. Maar de high zal waarschijnlijk ook beïnvloed worden door welke plant je ook maar gebruikt voor de bestuiving. Over het algemeen genomen zijn gemengde highs een geweldige manier om alles los te laten en te ontspannen - of dat nu op je bank is of buiten in het zonnetje; breng je geest in verwondering en denk na over het leven, terwijl je lichaam opgebouwde spanning en pijn loslaat. De sterke genen van deze soort maken haar een uitstekende basis voor medicinale kwekers en gebruikers. Ze is effectief bij de bestrijding van pijn, stress en angst.

Early Queen x Afghan Haze is een 25% vierweg mix van Early Pearl, Skunk, Afghaan en Haze. Ze is ontwikkeld om de beste kwaliteiten van deze vier soorten/families in zich te verenigen. Het resultaat is een makkelijk te onderhouden plant die bijzonder snel groeit, hoge opbrengsten heeft van een sterk, hoogwaardig product. Hierdoor is Early Queen x Afghan Haze geschikt voor alle niveau's van kweekervaring, of je nu een beginner, veteraan of commerciële kweker bent. Iedereen zal in deze soort iets vinden wat hem bevalt, er valt haast niets negatiefs over haar te zeggen.

Early Queen x Afghan Haze van Mr. Nice is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. In het juiste klimaat krijg je buiten betere resultaten, maar ook binnen zal ze het goed doen. Voor een optimale opbrengst duurt de bloeiperiode ruwweg 56-63 dagen. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van ongeveer 400-600 g/m². Nogmaals, dit is een gelimiteerde editie, ze zal niet lang beschikbaar zijn. Zorg dat je haar nu in huis haalt en ontdek de perfecte kweekvaardigheden van Mr. nice.

Merk Mr. Nice Limited
Genetica Indica/Sativa
Ouders Early Queen x Afghan Haze
Bloeitijd 8-10 weeks
Opbrengst Indoor 400-600 g/m2
Hoogte (Indoor) Hoog
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Early Queen x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Early Queen x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Early Queen x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Early Queen x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Early Queen x Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Early Queen x Afghan Haze (Mr. Nice) regular

Informatie Mr Nice Seeds

Mr. Nice Seeds

Mr Nice Seed Bank is een van de meest gerespecteerde zaadbanken ter wereld. De oprichters behoren tot de pioniers op het gebied van cannabisteelt. Je vindt al hun kennis en passie in zowel de krachtige old-school soorten als in de onlangs bekroonde kruisingen.

In april 2016 verliet Howard Marks, alias Mr. Nice, deze wereld. Hij was een van de eerste voortrekkers van de gereguleerde cannabishandel zoals we die vandaag de dag kennen, en hij liet ons achter met een rijke erfenis van unieke cannabissoorten. Na gevangen te hebben gezeten in de Verenigde Staten voor smokkel, stichtte hij in 1990 de Mr. Nice Seed Bank, samen met twee bekende kwekers, Scott Blakey "Shantibaba" en Neville Schoenmaker. Alle cannabissoorten die door Mr Nice Seed Bank zijn gekweekt, belichamen de talenten en de enorme rijkdom aan ervaring van de telers, resulterend in een grote hoeveelheid internationale awards.

Tegenwoordig bezit Mr. Nice Seed Bank nog steeds de originele genetica die in 1995 werden gered uit handen van de onderdrukkende Nederlandse autoriteiten, en die daarna nogmaals in 2003 de gedwongen stillegging door een Zwitserse aanklager overleefden. Dankzij de huidige eigenaar, Scott Blakey, leeft de geest en de glimlach van zijn vriend Mr. Nice nog altijd voort in zowel de old-school als in de nieuwe afgestamde soorten. Het behoud van genetica en biodiversiteit is altijd de filosofie geweest van Shantibaba en Mr. Nice Seed Bank, reflecterend in de kostbare cannabiszaden die er tegenwoordig zijn, zoals Lights 5,Super Silver Haze,White Widow, White Rhino en White Shark, om er een paar te noemen.

Mr Nice Seed Bank produceert alle zaden in eigen gecontroleerde kweekonderzoekslaboratoria, en heeft altijd in wisselwerking gestaan met de kwekers die met de soorten werken, om te leren zoveel mogelijk te kweken en om de gedeelde kennis te vergroten. Shantibaba is ook begaan met het verspreiden van informatie over medische cannabisgenetica en kweektechnieken. Zijn bedrijf is tegenwoordig betrokken bij het CBD Crew project, voor onderzoek naar hoge-cannabidiolsoorten. Zamnesia biedt je verschillende uitstekende soorten van Mr. Nice Seed Bank, die je allemaal laten glimlachen.

MR. NICE VERPAKKINGEN

Mr Nice packaging

Met de speciale verzegelde verpakkingen van Mr. Nice Seed Bank blijven cannabiszaden beschermd tegen stoten en vochtigheid. Deze verpakkingsoplossing zorgt ervoor dat cannabiszaden veilig over de hele wereld verscheept kunnen worden. Het verpakkingsmateriaal bevat xx zaden en is niet hersluitbaar, om de originaliteit van de zaden te kunnen garanderen.

Awards Mr. Nice

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben de originele soorten van Mr. Nice Seed Bank de meest belangrijke internationale awards gewonnen. Jaar na jaar en overal ter wereld; veel fijnproevers hebben de verscheidenheid aan eigenschappen erkend die deze cannabis bijzonder maken. Hier is een selectie van alle Mr. Nice Seed Banksoorten die een prijs hebben gewonnen bij cannabiswedstrijden.

Dinafem PrijzenCRITICAL MASS

Critical Mass (Mr. Nice)

Awards:

• 2008, Copa Highlife BCN 2008 - Yervagüena for Critical Mass
• 2008, Highlife Planta del año 2008 - Mr Nice Seeds for Critical Mass
• 2008, Copa de la marihuana de Madrid, tweede prijs
• 2007, Marijo Taxpalketa, tweede prijs in de openlucht
• 2006, Copa de la marihuana de Madrid, derde prijs

Een robuuste kruising tussen een oude Afghani en de bekende Skunk #1 leidde tot een uitstekende versie van een oude soort. Dit is een soort met een hoge opbrengst, vooral geschikt voor commerciële kwekers en buitenkweek. Door de rijke Afghani-stamboom kun je een binnenopbrengst van rond de 650-750g/m2 verwachten, met een bloeitijd van 45/55 dagen. Buiten kun je 500-600g/zware bloemen per plant oogsten. Met Critical Mass moet je ervoor zorgen dat de vochtigheid onder controle blijft, omdat de buitengewoon dichte bloemen schimmel kunnen aantrekken. Met deze voorzorgsmaatregel zal de plant zowel de onervaren als de professionele kweker sterk belonen. 

KOOP CRITICAL MASS

Dinafem PrijzenBLACK WIDOW

Black Widow (Mr. Nice)

Awards:

 • 1995, High Times cannabis Cup

Mr. Nice's Black Widow is een klassieke kruising tussen twee old-school genetica. De ene is een originele South Indian Indica en de andere een inheemse Brazilian sativa. Deze soort heeft een potentieel hoge harsproductie, en heeft binnenshuis zo'n 8 tot 10 weken nodig om te bloeien. Zelfs amateurkwekers kunnen een oogst verwachten van 350-450g/m², en buitenshuis 300-400g/plant.

KOOP BLACK WIDOW

Dinafem PrijzenSUPER SILVER HAZE

Super Silver Haze (Mr. Nice)

Awards:

 • 1997, High Times Cup, eerste prijs Hydro Cup
 • 1998, cannabis Cup, eerste prijs cannabis Cup
 • 1999, cannabis Cup, eerste prijs cannabis Cup

Dit is een legendarische kruising die nog steeds geliefd is onder fijnproevers. Kwekers Neville en Shantibaba hebben een familie samengesteld van 25% Skunk, met 25% Northern lights en 50% Haze. Deze soort heeft mogelijk een ervaren kweker nodig om al zijn genetische potenties tot expressie te laten komen. Wanneer de soort op de juiste manier gekweekt wordt, resulteert Super Silver Haze in een hoogwaardig eindproduct. De opbrengst kan binnenshuis 450-550g/m² overtreffen met 8-10 bloeiweken, terwijl buitenshuis gemakkelijk 500g/plant kan worden gehaald.

KOOP SUPER SILVER HAZE