Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Early Pearl Skunk x Haze (Mr. Nice) regular

Early Pearl Skunk x Haze (Mr. Nice) regular

Met de Early Pearl Skunk x Haze presenteert Mr. Nice ons een geweldige hybride van de “Naturals – Old School Genetics”-serie. Deze Haze-kruising heeft het beste van spectaculaire Sativa- en Indica-afkomst briljant gemixt tot een fantastische hybride die makkelijk groeit en snel bloeit. De Sativa-hybride heeft een geprezen smaak en is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren kwekers!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

80,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 15 € 80.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Mr. Nice - Early Pearl Skunk x Haze: Buitengewone “Praktische Sativa- Hybride”

Mr. Nice had al een schot in de roos met de spectaculaire Early Pearl Skunk-hybride die een geweldige strain bleek om te kweken, vooral voor wie in koudere klimaten woont. Na dit succes was Mr. Nice erop uit om een Haze-kruising te creëren met dezelfde geweldige kwaliteiten, wat betekent dat ze makkelijk te kweken is, wat nogal een prestatie of zelfs een tegenstelling is als het gaat over top-Hazes. Het spreekt voor zich dat Mr. Nice met de creatie van de Early Pearl Skunk x Haze de spijker weer op zijn kop sloeg!

In tegenstelling tot veel andere Sativa’s strekt deze zich niet al te veel uit, waardoor ze zeer goed te onderhouden is, ongeacht waar en hoe je haar kweekt. En dat is iets waarin ze uitblinkt, want je kan Early Pearl Skunk x Haze op veel manieren kweken: ze zal het goed doen in aarde, hydro, binnen, buiten of in een kas. De bloeitijd van deze Sativa-kruising is bijna schokkend kort: binnen duurt haar bloeitijd een zeer korte 8-10 weken. Afhankelijk van het kweekmedium dat je kiest, kunnen de vrouwelijke planten van deze regular strain bij binnenkweek tussen de 350-500g/m2 opbrengen, en de buitenoogsten onder optimale omstandigheden liggen nog hoger.

Mr. Nice noemt Early Pearl Skunk x Haze een “praktische Sativa” en daar zijn we het helemaal mee eens. Ze is heel makkelijk te kweken, zodat zelfs minder ervaren kwekers zich binnen een mum van kunnen laten belonen met wat geweldige Haze en Skunk. Dit is heel bijzonder, aangezien Hazes meestal niet bepaald strains zijn die aan te raden zijn voor minder ervaren kwekers. Met Early Pearl Skunk x Haze hoeft je je geen zorgen te maken over rare Sativa-strekking en ze eist ook niet al te veel geduld van de kweker. Met andere woorden, dit is een strain die zeer aan te raden is en waarvan je, zodra je geniet van je eerste hijsje van deze spectaculaire Haze-hybride, je waarschijnlijk zal afvragen waarom je haar nooit eerder hebt gekweekt!


Merk Mr. Nice
Genetica Indica/Sativa
Ouders Early Pearl Skunk x Haze
Bloeitijd 8-10 Weeks
Opbrengst Indoor 350/500 gr/m²
Oogst (Outdoor) Begin Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

21 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.