Nordle (Mr. Nice) regular

(2)
Met Nordle biedt Mr. Nice een geweldige mix van old-school genetica, gecreëerd als eerbetoon aan het goede oude tijdperk van Afghaanse hasj van topkwaliteit. De kruising tussen een Afghani en een Skunk #1 smaakt geweldig en heeft een indrukwekkend goede productie, oogst en sublieme smaak – maar ze groeit ook nog eens heel snel en is heel makkelijk te kweken!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Mr. Nice – Nordle: Sublieme Old-School Genetics

Old-schoolers die het geluk hebben gehad om in de jaren 60 en 70 te smoken, zullen je waarschijnlijk vertellen dat de hasj van toen ongelooflijk was. De beste van de beste hasj kwam uit theehuizen in Afghanistan. Waarom die old-school hasj zo bijzonder was, was al duidelijk zodra je ernaar keek. Het had een geweldig pure textuur en kleur en was ongelooflijk kleverig. En dan was er natuurlijk de zoete smaak en een high die echt fenomenaal was. De hasj van vroeger was zo fantastisch dat het van koninklijke kwaliteit was. Naar verluid was de heerser van Afghanistan, Koning Shaber Shah, zelfs ook een hasj-liefhebber.

Dit alles veranderde halverwege de jaren ’70, toen de Russen Afghanistan binnenvielen. Ze verdrongen de hasj-liefhebbende Koning, een zet die niet alleen slecht heeft uitgepakt voor het land Afghanistan maar ook en in het bijzonder voor de befaamde Afghaanse hasj. De kwaliteit van de hasj, ooit puur en gemaakt van alleen de beste hars, nam snel af tot het bestond uit haastig geproduceerde klompjes minderwaardige hars wat door dierlijk vet aan elkaar plakte.

In de goede oude tijd voordat de Russen naar Afghanistan kwamen, noemden de breeders Neville en Shantibaba de geweldige Afghaanse hasj “Nordle”. Deze strain van hun “The Naturals – Old School Genetics”-serie is een fantastisch eerbetoon aan die goede oude tijd.

Deze geweldige kruising van old-school genetica, gemaakt van een heuse Afghani die gecombineerd werd met een Skunk #1, haalt met haar pure smaak en spectaculaire high niet alleen fantastische herinneringen op. Dankzij die betrouwbare, klassieke genetica is Nordle ook heel makkelijk te kweken, zodat zelfs minder ervaren kwekers goede resultaten kunnen verwachten. Deze strain is geschikt voor alle kweekomgevingen; zowel in aarde als hydro, en ze groeit zowel binnen als buiten goed. Ze is ook een geweldige strain voor kaskweek. Van sommige planten is geobserveerd dat de bloeitijd een superkorte 6 weken was, alhoewel die gemiddeld 7-9 weken duurt, wat nog steeds redelijk kort is.

Aan de vrouwelijke planten van deze regular strain verschijnen zeer strakke en compacte, superharsrijke toppen, waardoor je onder optimale opstandigheden sublieme opbrengsten krijgt van tot 750g/m2. Maar let erop dat ze, net als de meeste strains met superstrakke toppen, vrij gevoelig kan zijn voor schimmel, dus zorg voor goede luchtventilatie en pas op voor regen.

Nordle van Mr. Nice is een fantastische mix van old-school Afghani- en Skunk-genetica, en alleen al die kennis is genoeg om deze uitmuntende kruising te willen kweken. Ze is absoluut een waardig eerbetoon aan de goede oude dagen van sublieme hasj, waar vooral fijnproevers en old-schoolers zonder twijfel dol op zijn!

Nordle (Mr. Nice) regular Product Informatie
Merk Mr. Nice
Ouders Afghan x Skunk1
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Opbrengst Indoor Tot 750g/m²
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    22/Jan/2023

    Sterke planten
    Zowel binnen als buiten, goede opbrengst, volle smaak! Bloeitijd eerder 9weken

    B. H.
    28/May/2021

    Awesome
    Good genetik, good taste.

    J. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Nordle (Mr. Nice) regular
Nordle (Mr. Nice) regular
Nordle (Mr. Nice) regular
Nordle (Mr. Nice) regular
Nordle (Mr. Nice) regular
Nordle (Mr. Nice) regular
Nordle (Mr. Nice) regular
Nordle (Mr. Nice) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.